Najezda Arapa u BiH

Društvene teme iz naše zemlje.

Moderator: Krokodil Behko

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3734 times
Been thanked: 3460 times
Status: Offline

Re: Najezda Arapa u BiH

Post by Naseef Mushroom » 15 Sep 2024, 13:55

Masamune wrote: 15 Sep 2024, 13:34 Moj brat npr. više ne izdaje Arapima stan. Jedna porodica je ostavila smeće za sobom da se stan bukvalno usmrdio. Druga porodica sa djecom... ostale fleke od voća i slično po zidovima.
Sa ostalima nije nikad imao problema, a pored porodica sa Balkana bili su i Kinezi, Danci, Šveđani, Ukrajinci itd. i rijetko kad bez djece.

Od tad nikad više sa Arapima. I masa drugih se žale na isti problem u vezi njih. Misle da ako ti daju lovu da ti mogu i stan devastirati. To je stoka neviđena.
Ali opet se vraćamo na generalizaciju. Da postoje određene tipe Arapa za koje odmah znaš da će ti upropastiti stan, to postoji, imaju i određene tipe Italijana, Šveđana i Grka koji su poganiali kada kažeš “Nikad više sa Arapima” time se misli na sve Arape.
Ne bih ni ja izdao stan određenim tipama Bošnjaka i Balkanaca, ali ne mogu napisati generalno.

Evo kada neko pročita da mu jedna arapska i njemačka porodica traži stan, odmah bi se odlučio za Nijemce, bez da ih upozna, i onda mu se usele ovakvi

Image
Image
Image

Gdje se smrad nehigijene, cigara i alkohola osjeti kroz fotografije, gdje ćeš za njima kada napuste stan ribati i usisavati 3 mjeseca poslije njihovog odlaska.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 20939 times
Been thanked: 18888 times

Post by Masamune » 15 Sep 2024, 13:58

Jarane, kad ti se dogodi nešto kod jedno te istih kao vlasnik imaš puno pravo da ne izdaš nekretninu trećima i ostalima nakon njih.

Kraj priče. Neka shvati kako ko želi. Činjenica je da ti ljudi dolaze iz jedne skroz druge sredine i ne bendaju živu silu. Misle da ako ti plate da su te ujedno i kupili, pa te mogu i jebavati.

I da slučajno nekome ne padne na pamet da viče islamofobija. Ovo nema veze sa Islamom.
Last edited by Masamune on 15 Sep 2024, 13:59, edited 1 time in total.

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 23510 times
Been thanked: 24031 times

Post by ironman » 15 Sep 2024, 13:59

Al de vidi ove sto Naseef postavio.
Trumpovi glasaci 1/1.
:D.
dream of spring...

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 15 Sep 2024, 14:00

Na slici je i Luka Modrić za siromašne :oo

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 15 Sep 2024, 14:01

Masamune wrote: 15 Sep 2024, 13:58 Jarane, kad ti se dogodi nešto kod jedno te istih kao vlasnik imaš puno pravo da ne izdaš nekretninu trećima i ostalima nakon njih.

Kraj priče. Neka shvati kako ko želi. Činjenica je da ti ljudi dolaze iz jedne skroz druge sredine i ne bendaju živu silu. Misle da ako ti plate da su te ujedno i kupili, pa te mogu i jebavati.

I da slučajno nekome ne padne na pamet da viče islamofobija. Ovo nema veze sa Islamom.
OK
neko doživi 20 negativnih iskustava i počne generalizirati sve Arape, neko doživi 1000 još gorih iskustava 1992-1995 pa mu se odmah krenu zavezati usta kada krenu generalizirati ta dva naroda.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 15 Sep 2024, 14:01

Masamune wrote: 15 Sep 2024, 14:00 Na slici je i Luka Modrić za siromašne :oo
A jest sad kad si reko vidim :D.
dream of spring...

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 15 Sep 2024, 14:03

Masamune wrote: 15 Sep 2024, 14:00 Na slici je i Luka Modrić za siromašne :oo
Luka i Milica Marković razgovaraju ko je od njih više para zaradio zadnjih 20 godina :oo

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 15 Sep 2024, 14:06

Fotke su ...dodjavola.
Nekad davno ,kad sam dosso tek Rum stalno postavljao neke ruse ovako slicno..barem mislim da su rusi bili face mi djelovale ruski nekako :ooo
dream of spring...

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 46069 times
Been thanked: 8244 times

Post by ElTriconi » 15 Sep 2024, 14:10

Ota mlada dol nije losa ocam :julia
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 15 Sep 2024, 14:12

ironman wrote: 15 Sep 2024, 14:06 Fotke su ...dodjavola.
Nekad davno ,kad sam dosso tek Rum stalno postavljao neke ruse ovako slicno..barem mislim da su rusi bili face mi djelovale ruski nekako :ooo
Ma nema poganijeg naroda od Nijemaca, njih samo drži imidž onih pedantnih Nijemaca od prije 30 godina.
Svaki stranac je čistiji od Nijemca.
Nećeš ni od koje druge nacije čuti priču kao što sam ja čuo od Nijemca, dok mu se mati tušira on ulazi unutra da sere.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 15 Sep 2024, 14:14

Naseef Mushroom wrote: 15 Sep 2024, 14:01
Masamune wrote: 15 Sep 2024, 13:58 Jarane, kad ti se dogodi nešto kod jedno te istih kao vlasnik imaš puno pravo da ne izdaš nekretninu trećima i ostalima nakon njih.

OK
neko doživi 20 negativnih iskustava i počne generalizirati sve Arape, neko doživi 1000 još gorih iskustava 1992-1995 pa mu se odmah krenu zavezati usta kada krenu generalizirati ta dva naroda.
Dobro ba Nazife... šta ćeš sljedeće iskoristiti kao primjer što nema dodirnih tačaka? Kauboje koji su generalizirali Indijance?

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 15 Sep 2024, 14:25

Masamune wrote: 15 Sep 2024, 14:14
OK
Dobro ba Nazife... šta ćeš sljedeće iskoristiti kao primjer što nema dodirnih tačaka? Kauboje koji su generalizirali Indijance?
Pa ja volim kada neko glumi moralistu da mu nađem slabu tačku da napomenem da je dvolično šta piše.
Ako neko glumi antifašistu jer se zgražava nad komentarima o Srbima i Hrvatima, ja ga napomenem da je se smijao poganom vicu o Romima.
Kada neko slijepo podržava Ameriku jer je dovoljno pogledati ubijene civile u Ukrajini, ja ga napomenem da podržava Ameriku koja podržava (i lično radi) ubijanje palestinske djece.
Kada neko generalizuje Arape, ja ga napomenem da je Srbin/Hrvat pa najbolje osjeti kako je generalizirati.

Pa ako treba kod neke diskusijie, napomenut ću i tu osobu da je kauboj i pomenuti ubijanje indijanaca.

HAVANA
Pituljica
Pituljica
Has thanked: 2620 times
Been thanked: 21883 times

Post by HAVANA » 15 Sep 2024, 14:26

OK
Kupi ba pa izdaji pa onda pametuj.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 15 Sep 2024, 14:29

HAVANA wrote: 15 Sep 2024, 14:26
OK
Kupi ba pa izdaji pa onda pametuj.
I opet nije gore od onoga šta nam je školski drug, radni kolega i komšija Srbin uradio 1992. ali opet će kada neko kaže “Svi su Srbi isti” ti se prvi uključiti u diskusiju “Nemojte tako, ja znam jednog Milana, Petra, Jovana, Gorana koji nisu isti” a ovdje se hladno generaliziraju Arapi.

HAVANA
Pituljica
Pituljica

Post by HAVANA » 15 Sep 2024, 14:44

Jao smora frajera kad bi o statici piso i hidroizolaciji on bi na isto otiso.S tobom se stvarno ne moze pricati i vjecito neko sukanje kroz velike postove…Koji ti je ba qrac,opusti se malo

HAVANA
Pituljica
Pituljica

Post by HAVANA » 15 Sep 2024, 14:44

Jebo te i arap i srbin vise utusi vazda s istom glupom pricom

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 15 Sep 2024, 14:53

Dvaput mi nesta post velicine ponjave odgovor Naseefu..
Valjda zbog wifi.
Pa ukratko
Dvolican sam priznajem.
Podrzavam i podrzavacu SAD.
Palestini unatoc.
Da suosjecam s boli i nepravdom tamo.
Ali to suosjecanje mi nece uciniti da izgubim razum i odsijecem granu na kojoj sjedim.
Ako se razumijemo.
Tako da da dvolican sam.
dream of spring...

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9136 times
Been thanked: 10847 times

Post by Krokodil Behko » 15 Sep 2024, 14:59

Sve pet, naš je usud takav, da živimo u ovj regiji skupa s "dva parčeta balege" kako ih je nazvao poznati džihadista Miroslav Krleža.

Kome u Evropi smeta naš stav, nek izvoli prevaspitati tu balegu oko nas, pa ćemo i mi hejtati Arape, skupa s njima.

Nama su Arapi dali pare, da se odbranimo od miliona i miliona četnika i ustaša.
Pa prema tome, boli me q na žalopojke. Da su nekulturni gosti - jesu, al nismo bili u prilici birati prijatelje.
Oni makar nisu srušili pola Bosne ko ovi hadezeovi "evropski pronositelji" i popišam im se nasred njihove kulture.

Hvala na pažnji.

Saće doći rasista Matan, da me nazove hejterom, al neće citirati dio za kojeg drži da sam nešto izmislio, kao i obično.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 15 Sep 2024, 17:40

HAVANA wrote: 15 Sep 2024, 14:44 Jao smora frajera kad bi o statici piso i hidroizolaciji on bi na isto otiso.S tobom se stvarno ne moze pricati i vjecito neko sukanje kroz velike postove…Koji ti je ba qrac,opusti se malo
Nije to poenta
“Mi smo merhametli, mi plaćamo kaznu za parking vozačima iz Srbije, ni najgori period 90-ih nije od nas napravio one koji antipatišu drugačije od sebe, ne treba generalizirati, mi smo antifašisti ali nemojte nas smarati Turcima, Arapima, Sandźaklijama i ostalim off-topicima gdje pokazujemo da smo netolerantni i desničari kao što ih ima svaka država na ovoj planeti”.

Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3587 times
Been thanked: 6560 times

Post by Matan » 15 Sep 2024, 18:06

Naseef Mushroom wrote: 15 Sep 2024, 13:55
Masamune wrote: 15 Sep 2024, 13:34 Moj brat npr. više ne izdaje Arapima stan. Jedna porodica je ostavila smeće za sobom da se stan bukvalno usmrdio. Druga porodica sa djecom... ostale fleke od voća i slično po zidovima.
Sa ostalima nije nikad imao problema, a pored porodica sa Balkana bili su i Kinezi, Danci, Šveđani, Ukrajinci itd. i rijetko kad bez djece.

Od tad nikad više sa Arapima. I masa drugih se žale na isti problem u vezi njih. Misle da ako ti daju lovu da ti mogu i stan devastirati. To je stoka neviđena.
Ali opet se vraćamo na generalizaciju. Da postoje određene tipe Arapa za koje odmah znaš da će ti upropastiti stan, to postoji, imaju i određene tipe Italijana, Šveđana i Grka koji su poganiali kada kažeš “Nikad više sa Arapima” time se misli na sve Arape.
Ne bih ni ja izdao stan određenim tipama Bošnjaka i Balkanaca, ali ne mogu napisati generalno.

Evo kada neko pročita da mu jedna arapska i njemačka porodica traži stan, odmah bi se odlučio za Nijemce, bez da ih upozna, i onda mu se usele ovakvi

Image
Image
Image

Gdje se smrad nehigijene, cigara i alkohola osjeti kroz fotografije, gdje ćeš za njima kada napuste stan ribati i usisavati 3 mjeseca poslije njihovog odlaska.
Ti bas nadjes primjere..
ako se od deset jedan ponasa, onda je to svuda normala..
ali ako se od deset devet ponasa ovakvo, onda moras priznati da je do njih..
a ne uvijek naci jedong od drugih i reci, svi smo isti..nismo...
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..

Post Reply

Return to “BiH”