spacebound wrote: 05 Feb 2025, 06:42
rocko wrote: 05 Feb 2025, 06:38
Hitler nije deportovao on je likvidirao mi samo vezemo trpamo na avione I saljemo.kuci on sto su ovdje ilegalno
Prvo ne radis ti nista, drugo stavljati slike random ljudi koji nisu bijelci i pitati zelite li ovakve komsine, a svjetina uzvikuje Neeee je fasizam kakvim se svaki hitlercic ponosi.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/zast ... /250205001
Ti ako ne trolas, vec ozbiljno sve ovo mislis potrazi strucnu pomoc, nije sramota. A mozda jos uvijek nije ni kasno.
Sastala se dva Hitlera, treci gleda i tapse i vi to podrzavate. Da nam ne Bog na pomoci s takvima.
Navodno izvor te vjest je jedan kojem je vrijeme da se vrati.odakle je dosao , kada mu ovdje ne valja.
Zasto ? To kao normal I je da kojekavi kriminalci iz gvatemale Honduras I kojekavi cigandija ovdje haraju I bave se kriminalom , brate vodi ih sebi kuci kada tih je zao. Mislim suludo je namteati svoje staove kako bi neka drzava u kojoj ne zivis trebala funkcionisat .Na nivou bracnih savjeta nekom njemici koju si srela u tramvaju
To okupacija Gaze je onako budalestina pipanje pulsa kojom bona vojskom? Pa I'ma rush par stotina hiljada vise vojnika u Ukrajini Dana's nego sva US Army redovnog sastava.
Pa 18 mjeseci tuko IDF iz svega sto mi imamo u arsenali a sto I'm je Bajden proslijedio I sta ispade uskrsavaju ubijeni zapovjednici Hamasa , Hamas u punoj snazi vidis kako dzeneral se ne oglasava
Nije bona to samo reci okupiraj i gotovo