...pa jel ljubav iskljucuje shoping?
Revolucija u Americi zbog kineskig tiktoka a ja ne smijem majicu kupit
Al hajd nek smo se nasmijali to je vazda dobro.
Drug siux ce meni pronac mahanu makar i nazor.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
...pa jel ljubav iskljucuje shoping?
Smiješ ali ako je baš, baš popustironman wrote: 05 Feb 2025, 17:41...pa jel ljubav iskljucuje shoping?Nice wrote: 05 Feb 2025, 17:38
Zato što si napisao da voliš Ameriku, a na drugoj temi spominješ Temu![]()
Revolucija u Americi zbog kineskig tiktoka a ja ne smijem majicu kupit
Al hajd nek smo se nasmijali to je vazda dobro.
Drug siux ce meni pronac mahanu makar i nazor.
Pa eto, i ti ideš u krajnostharlekin wrote: 05 Feb 2025, 17:42 Bgt koji ste vi likovi
Ako za nekog "navijas" taj je znaci savrsenstvo neko?
Navijaci demokrata ce progutat bilo koji zlocin njihov i otic pricat kako su u biti kinezi katastrofa il nest tako bezveze.
A navijaci republikanaca ce bit uz svog velikog vodju makar pobio i oteo pol svijeta,i pricat kako su krivi naravno opet kinezi,rusi i naravno demokrati.
Tako tesko bit mrvicu realan pa rec da u hrpi govana ni jedno ne mirise?
Aloo radi se o naciji kojoj je agresija kao dobar dan,zlocin ni jedan sudjen,pljacka normalna pojava,nema tu dobri i losi,smece jbeno.
Zaboravio si zle.harlekin wrote: 05 Feb 2025, 17:42 Bgt koji ste vi likovi
Navijaci demokrata ce progutat bilo koji zlocin njihov i otic pricat kako su u biti kinezi katastrofa il nest tako bezveze.
A navijaci republikanaca ce bit uz svog velikog vodju makar pobio i oteo pol svijeta,i pricat kako su krivi naravno opet kinezi,rusi i naravno demokrati.
Aloo radi se o naciji kojoj je agresija kao dobar dan,zlocin ni jedan sudjen,pljacka normalna pojava,nema tu dobri i losi,smece jbeno.
Ma ja cu navijat za marsovce ako ce sjebat ova govna,ono sto su srbi radili nama ovi rade nekom kad im se prohtije,to prijatelj men ne moze bit nikad.ironman wrote: 05 Feb 2025, 17:47Zaboravio si zle.harlekin wrote: 05 Feb 2025, 17:42 Bgt koji ste vi likovi
Dobar,los,zao.
Ma ameri su dobri generalno.
I demokrate i republikanci.
Trump je anomalija...
A ybgti za koga da navijamo?
Za ruse?
Kineze?
Nemoj bgt.
Licno sam gledo kad f16 il f18 spizdi kraljicu. To ne mogu zaboravit nikad.
Ameri su nam.jedini istinski prijatelji.
A ne trebamo im nizaq.
Nit sta traze od nas.
Za razliku od svih ostalih.
Nisi ispo glup, smiješno mi ovo za Temu i Fedex.ironman wrote: 05 Feb 2025, 17:17 Oho. Dvostruki udarac.
Siux i rocko.
Najgore sto ja ne kontam fol od siuxa..
Lejzer se smije,mora da sam ispo glup![]()
Ma ne mogu bit gluplji od rocke da ga ybs.
U cemu?izmislio nest kao da ocrnim tu plemenitu naciju?Nice wrote: 05 Feb 2025, 17:44Pa eto, i ti ideš u krajnostharlekin wrote: 05 Feb 2025, 17:42 Bgt koji ste vi likovi
Pa ezon je da fališ dobruAmeriku đe god.stigneš, a kupuješ kod zlih Kineza.ironman wrote: 05 Feb 2025, 18:02 Nisam bgm skonto. Upratio sam da me drug siux to vazda nesto docekuje..
Pogotovu kad vucica spomenem![]()
A problema nema i da sam ispo glup...volim se salit i na tudji i na svoj racun.
U koju bolan vatru ce nas gurnut?harlekin wrote: 05 Feb 2025, 17:59Ma ja cu navijat za marsovce ako ce sjebat ova govna,ono sto su srbi radili nama ovi rade nekom kad im se prohtije,to prijatelj men ne moze bit nikad.ironman wrote: 05 Feb 2025, 17:47
Zaboravio si zle.
Dobar,los,zao.
Ma ameri su dobri generalno.
I demokrate i republikanci.
Trump je anomalija...
A ybgti za koga da navijamo?
Za ruse?
Kineze?
Nemoj bgt.
Licno sam gledo kad f16 il f18 spizdi kraljicu. To ne mogu zaboravit nikad.
Ameri su nam.jedini istinski prijatelji.
A ne trebamo im nizaq.
Nit sta traze od nas.
Za razliku od svih ostalih.
A to sto ti smatras prijateljstvom se zove interes,sutra ce te gurnut u vatru zbog veceg interesa ako mu se ukaze prilika.
Jes vidio kak su oni "dobri" prijatelji Palestincima bili i govorili kako trebaju imat svoju drzavu i zivjet u miru,a slali oruzje da ih pobiju sto vise i nisu dali nikom da se mjesa,sutra ces ti bit Palestinac ako imaju svoju racunicu.
E ybg..vidis da nisam ukapiro.Laser wrote: 05 Feb 2025, 18:04Pa ezon je da fališ dobruAmeriku đe god.stigneš, a kupuješ kod zlih Kineza.ironman wrote: 05 Feb 2025, 18:02 Nisam bgm skonto. Upratio sam da me drug siux to vazda nesto docekuje..
Pogotovu kad vucica spomenem![]()
A problema nema i da sam ispo glup...volim se salit i na tudji i na svoj racun.
Kupuj na Amazonu kao pravi amerikoljubac i koristi usluge Fedeksa.![]()
Glupo ti je to ispravno.ironman wrote: 05 Feb 2025, 18:07U koju bolan vatru ce nas gurnut?harlekin wrote: 05 Feb 2025, 17:59
Ma ja cu navijat za marsovce ako ce sjebat ova govna,ono sto su srbi radili nama ovi rade nekom kad im se prohtije,to prijatelj men ne moze bit nikad.
A to sto ti smatras prijateljstvom se zove interes,sutra ce te gurnut u vatru zbog veceg interesa ako mu se ukaze prilika.
Jes vidio kak su oni "dobri" prijatelji Palestincima bili i govorili kako trebaju imat svoju drzavu i zivjet u miru,a slali oruzje da ih pobiju sto vise i nisu dali nikom da se mjesa,sutra ces ti bit Palestinac ako imaju svoju racunicu.
I kako.
Ne znam zasto povlacis paralelu sa Palestinom..
Da Palestina je rana. Na planeti Zemlji.
I tu nema spora
SAD su pogrijesile i grijese prema Palestini.
S druge strane nama su pomogli.
Treba bit realan. Shvatit momenat i mjesto gdje zivis.
Skontat sta bi na kurva europa uradila da nihe SAD.
I ne..ne govorim to zbog nekog interesa ....nego mislim da je to sto kazem ispravno .
Ako ameri izvrse invaziju na Kanadu pricacemo.harlekin wrote: 05 Feb 2025, 18:15Glupo ti je to ispravno.ironman wrote: 05 Feb 2025, 18:07
U koju bolan vatru ce nas gurnut?
I kako.
Ne znam zasto povlacis paralelu sa Palestinom..
Da Palestina je rana. Na planeti Zemlji.
I tu nema spora
SAD su pogrijesile i grijese prema Palestini.
S druge strane nama su pomogli.
Treba bit realan. Shvatit momenat i mjesto gdje zivis.
Skontat sta bi na kurva europa uradila da nihe SAD.
I ne..ne govorim to zbog nekog interesa ....nego mislim da je to sto kazem ispravno .
Rusi po tvom ispravnom nisu agresori,greska jbg.
Blokirao je i sve Temu pošiljkeironman wrote: 05 Feb 2025, 19:15 A na temu.
.. tiktok prijetnja nacionalnoj sigurnosti.
Trump.
Vraca tiktok i evo ukida CIA- u
![]()
Jel uopce legalno rasformirat CIA..
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests