Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Duminjo wrote: 19 Nov 2020, 18:02
Vide da prolazi i osililo se.
Da ih nekoliko policija krvnicki zatvori ili namlati (kako su i zasluzili), vidjeli bi kako se smirili.
buraz...
nije BH slucajno odabrana
nista oni ne rade bez instrukcija,sad odakle stizu im,nebih znao rec
zna se,nema vlasti,zakona...nicega .....
Ma nisu oni bosnu odabrali vec su tu zaglavili. Ne mogu dalje.
Policija ovo mora rijesiti dok nije narod poceo udarati prije nego i pita jel normalna izbjeglica ili jebeni narkoman.
animals wrote: 19 Nov 2020, 18:07
Gdje je sad Titina milicija..
Ma ima ovde policije koja moze svasta uraditi. To sam se i sam uvjerio nedavno. Bas dobrih inspektora a da ne spominjem specijalnu. Al problem je na visem nivou. Mrsko mi pisati ali nevjerovatno kakvih sam se gluposti nagledao od strane tuzilastva u mom predmetu koji je policija rijesila u roku 48h.
animals wrote: 19 Nov 2020, 18:07
Gdje je sad Titina milicija..
Ma ima ovde policije koja moze svasta uraditi. To sam se i sam uvjerio nedavno. Bas dobrih inspektora a da ne spominjem specijalnu. Al problem je na visem nivou. Mrsko mi pisati ali nevjerovatno kakvih sam se gluposti nagledao od strane tuzilastva u mom predmetu koji je policija rijesila u roku 48h.
samo treba ...mig ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
MarlboroGold wrote: 19 Nov 2020, 17:41
Evo situacije maloprije... vraćao se iz binga i krenuo prema parkingu da uđem u auto i spazim trojicu njih. Išla žena sa kesom prema svom autu u kojoj joj je bio partner i priđe joj jedan sa sister sister i nešto na arapskom. Naravno žena rekla da nema vremena i lik je uhvati za ruku i poče vući sebi, pa onda i za rukav od kaputa kad je uspjela osloboditi ruku. Tad joj je partner izašao iz auta i počeo galamiti, pa sam i ja prišao također. Samo su se povukli i krenuli u drugom pravcu. Stoka ba...
Bingo na Sjenjaku kod japanske škole... ovo je za Tuzlake. Ne šaljite žene tamo same ni slučajno.
Jbg - ili zovni policiju ili im objasnite da nije to fino ponasanje.
Sad ste bili tu a sta da mozda saceka se da nekome zena,majka,dijete samo naleti pa da opljackaju ili neso bog sta gore ? Eno dijete u zenici opljackali 3 marke i telefon oteli prijeteci nozem- sve ide ka onome ili se poklopiti usima ili jbg......
Ne mozes porediti mafijasku egzekuciju u koju su vjerovatno umjesani i ljudi iz policije sa ovim kokosarskim ubistvima.
Ono, svako ubistvo je tragedija al ovakve stvari se vani desavaju svakodnevno
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Opet ova lupa pa posle netko je ganja ... nego sta su nego hvatali .. prevrnuli su komplet automafiju ,desetine ako ne i preko stotinu privedeno - poligrafi,ispitivanja i sta vec ne- ali nema nije se uspjelo doci do dokaza niti je bilo ko sta priznao,svjedoka nema, materijalnih dokaza skoro nikako , radi se o organizovanoj mafiji a ne o nekom smrdanu sto bode po kafani.
Last edited by MorningStar on 19 Nov 2020, 19:30, edited 2 times in total.
insomnia wrote: 19 Nov 2020, 19:26
Ne mozes porediti mafijasku egzekuciju u koju su vjerovatno umjesani i ljudi iz policije sa ovim kokosarskim ubistvima.
Ono, svako ubistvo je tragedija al ovakve stvari se vani desavaju svakodnevno
...stagod da je bilo, sramota velika da ih nisu pofatali do sada!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
MorningStar wrote: 19 Nov 2020, 19:28
Opet ova lupa pa posle netko je ganja ... nego sta su nego hvatali .. prevrnuli su komplet automafiju ,desetine ako ne i preko stotinu privedeno - poligrafi,ispitivanja i sta vec ne- ali nema nije se uspjelo doci do dokaza niti je bilo ko sta priznao , radi se o organizovanoj mafiji a ne o nekom smrdanu sto bode po kafani.
...zaboli me o kome se radi, nek crknu trazeci, koliko je vremena proslo, vise nece ni naci! ...i ne kaci se dzaba sa mnom, uturicu i ja avatar sa srednjim prstom, samo sto je moja slika original!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
MorningStar wrote: 19 Nov 2020, 19:28
Opet ova lupa pa posle netko je ganja ... nego sta su nego hvatali .. prevrnuli su komplet automafiju ,desetine ako ne i preko stotinu privedeno - poligrafi,ispitivanja i sta vec ne- ali nema nije se uspjelo doci do dokaza niti je bilo ko sta priznao , radi se o organizovanoj mafiji a ne o nekom smrdanu sto bode po kafani.
...zaboli me o kome se radi, nek crknu trazeci, koliko je vremena proslo, vise nece ni naci! ...i ne kaci se dzaba sa mnom, uturicu i ja avatar sa srednjim prstom, samo sto je moja slika original!
Pa zaboli tebe , ali ne zaboli one koji istrazuju jer ti koji su pobili policajce nisu nadrogirani klosari nego dobro proracunati i organizovani clanovi automafije sa logistikom,vezama i dobrim planom za sve.Tako da rijesiti takav slucaj nije poput ovog dje se klosar posvadja pa ubije nekog u kafani i ode se sakrit u rusevinu kilometar dalje.
Moze slobodno samo postavi - ako si bas ljuta na atribute stavi
Last edited by MorningStar on 19 Nov 2020, 19:36, edited 1 time in total.
Beni wrote: 20 Nov 2020, 16:48
Sto nas zajebase popljuvasmo pogresnog coeka
Pa dijete da smo doveli i rekli mu pokaži dva ista čovjeka ,potrrefilo bi makar po tetovažama zvijezda.
To je bilo daj šta daš
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done