Ja znam da većina muškaraca smatra seksualnost važnom, zato nemam problema da shvatim ovakvo ponašanje. Ne mogu pogledati iz ugla nekoga ko jeste toliko dugo u braku, jer nisam bio u takvoj poziciji. Mogu samo pretpostavljati. Da li je članak istinit ili ne, nije bitno; ali je premalo informacija da se donese neki konkretan zaključak.Nice try wrote: 23 Jun 2020, 16:49Tebi je to jednostavno.almir90 wrote: 23 Jun 2020, 09:18
Ja sebi ne komplikujem puno, ako je istina da je jedna strana slagala drugoj nešto što je važno, ja ne vidim razloga zašto bih morao to gledati nešto dublje.
Ali inače, u životu, to nije tako. Nije jednostavno.
Ne komplikujem ni ja jer eto, hajde da malo začinim. Razmišljam o svemu, uzrok, posljedica, sve ono između, dodaj očekivanja, osjećaje, nadanja, ... Jer tako i u životu bude.
Treba li sadašnja ljubav znati sve o bivšim?
Moderator: spacebound
- Grom
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
- Status: Offline
Re: Nakon 15 godina braka muž doznao da mu supruga nije bila djevica
Kao i većina žena. Svima je seksualnost važna.almir90 wrote: 24 Jun 2020, 09:06Ja znam da većina muškaraca smatra seksualnost važnom, zato nemam problema da shvatim ovakvo ponašanje. Ne mogu pogledati iz ugla nekoga ko jeste toliko dugo u braku, jer nisam bio u takvoj poziciji. Mogu samo pretpostavljati. Da li je članak istinit ili ne, nije bitno; ali je premalo informacija da se donese neki konkretan zaključak.Nice try wrote: 23 Jun 2020, 16:49
Tebi je to jednostavno.
Ali inače, u životu, to nije tako. Nije jednostavno.
Ne komplikujem ni ja jer eto, hajde da malo začinim. Razmišljam o svemu, uzrok, posljedica, sve ono između, dodaj očekivanja, osjećaje, nadanja, ... Jer tako i u životu bude.
Svakako da ne možeš gledati ni iz čijeg drugog ugla, ali možeš saslušati, zamisliti, razmisliti.
Lično, uživam saslušati različita mišljenja o nečemu. Ljudi su posebni, zanimljivi.
Što se tiče članka, pisali smo na početku, nevažno je li istinit...pišemo na osnovu onoga što imamo. A i da imamo obje strane, da znamo svaku riječ, opet bi bilo isto ovoliko različitih mišljenja.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Grom
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
- Status: Offline
Ja sam se izjasnio da je meni bitno. I koliko god se meni pokušavalo nametnuti da je to zbog manjka samopouzdanja, želje za kontrolom i posjedovanjem, a ja sam više puta pisao zašto mi je bitno, nemam želje ponavljati.Nice try wrote: 24 Jun 2020, 09:15
Kao i većina žena. Svima je seksualnost važna.
Svakako da ne možeš gledati ni iz čijeg drugog ugla, ali možeš saslušati, zamisliti, razmisliti.
Lično, uživam saslušati različita mišljenja o nečemu. Ljudi su posebni, zanimljivi.
Što se tiče članka, pisali smo na početku, nevažno je li istinit...pišemo na osnovu onoga što imamo. A i da imamo obje strane, da znamo svaku riječ, opet bi bilo isto ovoliko različitih mišljenja.
Ja mogu saslušati, ali mogu izabrati stranu. Na osnovu ovih malo podataka mogao sam stati na njegovu stranu, u pitanju je laž. Da čujem i drugu stranu, mogu to mišljenje i promijeniti.
Nisam čitala zbog čega ti je toliko bitno, svakako imaš pravo da se izjasniš i znam da rijetko ko promijeni mišljenje jer mu neko kaže drugačije ili negdje pročita.almir90 wrote: 24 Jun 2020, 09:30Ja sam se izjasnio da je meni bitno. I koliko god se meni pokušavalo nametnuti da je to zbog manjka samopouzdanja, želje za kontrolom i posjedovanjem, a ja sam više puta pisao zašto mi je bitno, nemam želje ponavljati.Nice try wrote: 24 Jun 2020, 09:15
Kao i većina žena. Svima je seksualnost važna.
Ja mogu saslušati, ali mogu izabrati stranu. Na osnovu ovih malo podataka mogao sam stati na njegovu stranu, u pitanju je laž. Da čujem i drugu stranu, mogu to mišljenje i promijeniti.
To je, koliko dobro, toliko i nije.
Ali, ljudi smo i to je sve ono, naša misao,što nas čini posebnim.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti