Cast izuzetcima..
ima uvijek fini dama..
Moderator: spacebound

Cast izuzetcima..

Ti pitas kompjuter pored svojih ociju

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Zamisli da mi je ko reko 95g da cu djecu zenit 2025g,igrat termine i vozit motor itd Da mi je ko ponudio ja bi potpiso do 2005 
E takvog bih volelaHAVANA wrote: 28 Nov 2025, 08:08 Kaze jaran neki dan na 5 pivi.Vidi jebo mater mi zivi.I to dobri.Prekucali smo igricu.Zamisli da mi je ko reko 95g da cu djecu zenit 2025g,igrat termine i vozit motor itd Da mi je ko ponudio ja bi potpiso do 2005
Dodje mu i zena,kaze sjedi vilo mojaaa...
Gleda me ona ,isareti ocima, sta je njemu ba?
![]()

A zašto ne bi odsjekao uho?Masamune wrote: 28 Nov 2025, 07:40 Biži ba da nema žena skočio bih sa mosta. Ne bih mogao zamisliti svijet Mutevelija da mi pune glavu o toksičnosti žena po cijeli dan. Radije bih sebi odsjekao ćunu da to moram konstantno slušati.
fala doviđenja

Sad ću reći kao što govore feministkinje , i don't need no man, ali one ne misle da ne trebaju nikako muškarce u svijetu , nego ne treba im kao partner-

Mutevelija wrote: 28 Nov 2025, 15:41A zašto ne bi odsjekao uho?Masamune wrote: 28 Nov 2025, 07:40 Biži ba da nema žena skočio bih sa mosta. Ne bih mogao zamisliti svijet Mutevelija da mi pune glavu o toksičnosti žena po cijeli dan. Radije bih sebi odsjekao ćunu da to moram konstantno slušati.
fala doviđenja![]()

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests