Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
insomnia wrote: 02 May 2021, 09:44
Ovaj ministar kod Chloe
Preksinoć na iftaru ga gledam... na stranu fizički izgled, onakvi smo kakvi smo, ali kad mi neko kaže samopouzdanje na cijeni, pa vidim našeg ministra, tačno mi ga žao.
Tvit i video na koji se odnosi
Dok BFMTV sa desnicarima prica o prvom maju u Nantu zandarmerija pokusava s odredjenim uspjehom oboriti plinski rekord verdunske bitke
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
insomnia wrote: 02 May 2021, 09:44
Ovaj ministar kod Chloe
Preksinoć na iftaru ga gledam... na stranu fizički izgled, onakvi smo kakvi smo, ali kad mi neko kaže samopouzdanje na cijeni, pa vidim našeg ministra, tačno mi ga žao.
Što ti ga je žao?
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Što ti ga je žao?
Ufuran do bola, ono foliranje kad se dočepaju fotelje, pokazuju "moć", a zapravo se samo brukaju.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Belgijski farmer se našao u centru kontroverze nakon što je pomjerio granicu s Francuskom.
Lokalni historičar je šetao šumom kada je uočio da je kamen koji označava granicu između dvije zemlje pomjeren za 2,29 metara. Belgijski farmer je odlučio skloniti kamen koji se našao ispred njegovog traktora. Kamen je pomjerio dublje na francuski teritorij.
Umjesto međunarodne "galame", farmer je nasmijao obje strane.
"Belgiju je učinio većom, a Francusku manjom. To nije dobra ideja", izjavio je načelnik Erquelinnesa u Belgiji.
Granica između Francuske i Belgije je duga 620 km, a zvanično je priznata 1820. godine. Kamen potiče iz 1819. godine kada je granica prvobitno obilježena.
Belgijske vlasti planiraju kontaktirati farmera i zatražiti od njega da vrati kamen na prvobitno mjesto. Ukoliko se to ne dogodi, slučaj bi mogao biti proslijeđen belgijskom ministarstvu vanjskih poslova, a mogla bi se okupiti i komisija francusko-belgijske granice prvi put od 1930. godine.
Također, ako farmer ne vrati kamen na pravo mjesto, mogao bi biti kažnjen.
Pomjerio frajer menjik
Ovo je nas neki
Dobro su prosli.
Zivim u glavnom gradu jedne drzave gdje je Iggy Pop prodao samo par karata. Elton John - 12 ulaznica i obijena garderoba u Zetri. Ukrali više kofera garderobe i desetinu njegovih famoznih skupih šešira. Grace Jones, u Aqvi pjevala sebi i Bahriji Kačaporu na gajbama piva. Nick Nolte, zaglavio razguljen u liftu na Otoci tražeći otvorenu kafanu