Liga prvaka 2024/25
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 525 times
- Been thanked: 765 times
- Status: Offline
Re: Liga prvaka 2024/25
nije navijacki cemu jer Inter postoji samo na intervale
ovi matorci sto vole Inter od vremena Ronalda, Adriana se ne racunaju puno, oni vise skoro i ne prate fudbal, ne trose pare na fudbal, Interu nista ne znaci sto ti njih volis ako oni nemaju dotok para od tebe
pare na luksuze, kao i uvijek, trose djeca 16 do 25
a djeca prvo manje prati fudbal i vise su na esport stvarima i tamo bacaju pare, Steam, PS Plus i slicne stvari gore od prodaja, i ovo je problem svim sportovima a pogotovo manjim klubovima
ono djece sto je ostalo na sportovima se dijele na vec uobicajene konstantne klubove na vrhu, Real, Barca, Liverpool, Bayern, njima dodaj gigante koji su uspavani tipa United, Juventus, Arsenal - oni ne osvajaju plaho al se vrte pri vrhu
i dodaj nove klubove koji u nase vrijeme nisu postojali a masivni su PSG i City
E sad i jedna i druga vrsta djece trose pare na skinove u igricama ili kupuju dresove, trenerke
pogledaj omjer prodaje skinova na Fifi za Inter i za City/PSG a kamoli da poredis sa pravim velikim klubovima. A gdje je omjer prodaje Halandovih dresova i Lautarovih dresova, evo sad dodje dijete Yamal i on vec prodaje vise od Lautara koji je najveci brend Intera.
Inter je propustio voz 10-15 mozda i 20 godista djece i danas se placa cijena toga, nije ih bilo na vrhu, mnogima je Inter sto je meni bio Lazio a tad stariji svijet je htio da me ubije, al hajmo bit realni - hebote Lazio, e isto tako danasnjoj djeci hebote Inter
ovi matorci sto vole Inter od vremena Ronalda, Adriana se ne racunaju puno, oni vise skoro i ne prate fudbal, ne trose pare na fudbal, Interu nista ne znaci sto ti njih volis ako oni nemaju dotok para od tebe
pare na luksuze, kao i uvijek, trose djeca 16 do 25
a djeca prvo manje prati fudbal i vise su na esport stvarima i tamo bacaju pare, Steam, PS Plus i slicne stvari gore od prodaja, i ovo je problem svim sportovima a pogotovo manjim klubovima
ono djece sto je ostalo na sportovima se dijele na vec uobicajene konstantne klubove na vrhu, Real, Barca, Liverpool, Bayern, njima dodaj gigante koji su uspavani tipa United, Juventus, Arsenal - oni ne osvajaju plaho al se vrte pri vrhu
i dodaj nove klubove koji u nase vrijeme nisu postojali a masivni su PSG i City
E sad i jedna i druga vrsta djece trose pare na skinove u igricama ili kupuju dresove, trenerke
pogledaj omjer prodaje skinova na Fifi za Inter i za City/PSG a kamoli da poredis sa pravim velikim klubovima. A gdje je omjer prodaje Halandovih dresova i Lautarovih dresova, evo sad dodje dijete Yamal i on vec prodaje vise od Lautara koji je najveci brend Intera.
Inter je propustio voz 10-15 mozda i 20 godista djece i danas se placa cijena toga, nije ih bilo na vrhu, mnogima je Inter sto je meni bio Lazio a tad stariji svijet je htio da me ubije, al hajmo bit realni - hebote Lazio, e isto tako danasnjoj djeci hebote Inter
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20496 times
- Been thanked: 18513 times
- Status: Online
Inter će PSG-u ogaditi fudbal. Za mene su oni favorit zbog iskustva u ekipi.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
mogu oni i pobjedit i izgubit al daleko su oni da privuku djecu da ih djeca voli i prati
vise je Barca profitirala da prikupi buduce ljubitelje fudbala iako je ispala, nego sto ce Inter profitirat sa osvajanjem LP, njima titula nista ne znaci
mikro tema je bila kakav je interu fanbase i ja kazem da je sranje spram pravih velikih klubova
vise je Barca profitirala da prikupi buduce ljubitelje fudbala iako je ispala, nego sto ce Inter profitirat sa osvajanjem LP, njima titula nista ne znaci
mikro tema je bila kakav je interu fanbase i ja kazem da je sranje spram pravih velikih klubova
- ironman
- sirius
- Has thanked: 22585 times
- Been thanked: 23151 times
Jel to kazes da Inter nema bazu navijaca sunce ti poljubim?
Pa Madrid je 28 godina cekao da osvoji ligu prvaka..
Mislis da su izgubili navijace zbog toga?
Pa Madrid je 28 godina cekao da osvoji ligu prvaka..
Mislis da su izgubili navijace zbog toga?
dream of spring.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
a de ba, real i barca su uvijek crem de la creme
ako se desi jedna / dvije godine da su manje atraktivni to je prolazna prehlada
inter ceka 28 godina da ih 2 godine ide
ako se desi jedna / dvije godine da su manje atraktivni to je prolazna prehlada
inter ceka 28 godina da ih 2 godine ide
- ironman
- sirius
Nemoj zaybavat.
Inter ti je institucija.
Teske kategorije u svijetu fudbala.
Inter ti je institucija.
Teske kategorije u svijetu fudbala.
dream of spring.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
Nije, bilo nekad danas se pricalo
Evo ko sto sam rekao PSG i City su popularniji od Intera, i haj sto nema Intera hebo njeg, dje je veliki Milan ovdje
Svi su palo za usi jer nece crem de la crem u svlacionici, Atletico je u zadnjih 10 godina veci klub od Intera
https://topsoccerblog.com/top-football- ... the-world/
U Top 25 listi, Inter je 24ti i pored velikih klubova po popularnosti su manji od Atletica, Tottenhama, Porta, Dortmunda, Aston Ville, Brightona, Leverkusena i Benfice
https://www.sportbible.com/football/foo ... 6-20241105
To ti ja govorim, to je manji klub iz Milana, nije to neka institucija, samo Italija ima 3-4 veca kluba od njih, mnogi su u glavama ostali u vremenu Ronalda, Adriana, Zlatana, al to je samo moment bio u njihovoj historiji i nije moment koji je prevario ikog
Evo ko sto sam rekao PSG i City su popularniji od Intera, i haj sto nema Intera hebo njeg, dje je veliki Milan ovdje
Svi su palo za usi jer nece crem de la crem u svlacionici, Atletico je u zadnjih 10 godina veci klub od Intera
https://topsoccerblog.com/top-football- ... the-world/
U Top 25 listi, Inter je 24ti i pored velikih klubova po popularnosti su manji od Atletica, Tottenhama, Porta, Dortmunda, Aston Ville, Brightona, Leverkusena i Benfice
https://www.sportbible.com/football/foo ... 6-20241105
To ti ja govorim, to je manji klub iz Milana, nije to neka institucija, samo Italija ima 3-4 veca kluba od njih, mnogi su u glavama ostali u vremenu Ronalda, Adriana, Zlatana, al to je samo moment bio u njihovoj historiji i nije moment koji je prevario ikog
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Čuj Čelzi i Arsenal ispred Liverpoola. Ma nema šanse.
Liverpool je po popularnosti tamo gdje je i United, a to je sami vrh.
Ovo City, Čelzi i Arsenal je sve tu negdje... City i Čelzi zbog zadnjih 10-20 godina od dolaska Arapa i Abramoviča s druge strane, a Arsenal po tradiciji koja je ostala kakva jeste i povratak na sami vrh engleskog fudbala.
Međutim, Liverpool i United su daleko ispred njih kad je u pitanju popularnost.
Liverpool je po popularnosti tamo gdje je i United, a to je sami vrh.
Ovo City, Čelzi i Arsenal je sve tu negdje... City i Čelzi zbog zadnjih 10-20 godina od dolaska Arapa i Abramoviča s druge strane, a Arsenal po tradiciji koja je ostala kakva jeste i povratak na sami vrh engleskog fudbala.
Međutim, Liverpool i United su daleko ispred njih kad je u pitanju popularnost.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 8961 times
- Been thanked: 10634 times
Ma nije to tačno. Nema Milana nigdje a dosad je United redovito imao najviše fanova na planeti.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ja mislim da je top United, Liverpool, Barca, Real, Bayern, Juventus i Milan. Mislim da je ovih 7 klubova u samom vrhu.
Činjenica jeste da su npr. Juventus, Milan i United grohnuli i da je to sasvim sigurno uticalo bar kod današnje djece da nisu toliko popularni jer ih nema u ligi prvaka kao prije, ali i dalje su gore među najpopularnijim klubovima 100%.
Svi ostali su nekako iza... Čelzi, Arsenal, Inter, PSG, Dortmund...
Činjenica jeste da su npr. Juventus, Milan i United grohnuli i da je to sasvim sigurno uticalo bar kod današnje djece da nisu toliko popularni jer ih nema u ligi prvaka kao prije, ali i dalje su gore među najpopularnijim klubovima 100%.
Svi ostali su nekako iza... Čelzi, Arsenal, Inter, PSG, Dortmund...
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ev ako nekog interesuje finale LP za žene... ima livestream. Poluvrijeme je trenutno je 0:0.
Da nam hoće žene ovo osvojiti, ali Barca je ogroman favorit. Ima ova jedna u Barci komotno bi mogla igrati za muški tim Barce.
Da nam hoće žene ovo osvojiti, ali Barca je ogroman favorit. Ima ova jedna u Barci komotno bi mogla igrati za muški tim Barce.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3399 times
- Been thanked: 6289 times
Davno sam napisao da ce PSG osvojiti..
Da vidimo jesam li u pravu..
Da vidimo jesam li u pravu..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- pizarro
- Forum [Bot]
- Has thanked: 5774 times
- Been thanked: 7126 times
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3399 times
- Been thanked: 6289 times
Meni svejedno ko ce osvojiti..
Ali Francuzi nemaju ni jednu ligu osim one davne Marseja..a toliko para ulozeno u Paris..
sve nekako vuce i politicki..
ajd, nek me Inter demantuje..
Ali Francuzi nemaju ni jednu ligu osim one davne Marseja..a toliko para ulozeno u Paris..
sve nekako vuce i politicki..
ajd, nek me Inter demantuje..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- pizarro
- Forum [Bot]
- Has thanked: 5774 times
- Been thanked: 7126 times
pariz je sad postao ozbiljan klub kad su se rijesili skupih imena, sad je cijeli tim glavna zvijezda. ako nastave ovim puten, liga prvaka je samo pitanje vremena.
- ironman
- sirius
Budimo do kraja iskreni Ney i Messi da rijesili su ih se.
A zbog odlaska Kiliana zamalo rat nije izbio.
A lajkam ih zbog naseg Hakimija.
Mada bi volio da Inter uzme.
dream of spring.
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 25182 times
- Been thanked: 28904 times
Ako navijan protiv intera hoce li inter osvojiti
Nabavila san jogurt jagoda vanilija, smoki stobi flips i sladoled mascarpone, spremna sam ko puska

Nabavila san jogurt jagoda vanilija, smoki stobi flips i sladoled mascarpone, spremna sam ko puska

- Zanki
- saudade
- Has thanked: 25182 times
- Been thanked: 28904 times
Isto i ja kupus navijacki majndironman wrote: 31 May 2025, 16:39 Budimo do kraja iskreni Ney i Messi da rijesili su ih se.
- ironman
- sirius