Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Podrinjac wrote: 17 Apr 2019, 18:39
Đaba što sam ja nalickan kada iz mene zrači hladnoća.
Ma to tebe pali da ti mi govorimo kako si namrgođen i hladan.
Skontala sam te
E baš nisi. Simpa si mi. I imaš neku toplinu u očima.
Ima sistem...
Isti je bio jedan mi frend... Usred svake zurke, on složi patetičnu facu, sjedne u cosak i tupo gleda..
Cure malo popiju, i zaintrigira ih
Vazda jedna sjedi uz njega i tješi ga... Onda on nju
Ma to tebe pali da ti mi govorimo kako si namrgođen i hladan.
Skontala sam te
E baš nisi. Simpa si mi. I imaš neku toplinu u očima.
Ima sistem...
Isti je bio jedan mi frend... Usred svake zurke, on složi patetičnu facu, sjedne u cosak i tupo gleda..
Cure malo popiju, i zaintrigira ih
Vazda jedna sjedi uz njega i tješi ga... Onda on nju
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Nema nikakve veze, niti je obavezno postaviti da bi ucestvovao na istoj. Ne znam kako te ne smori svaku svaku temu pretvoriti u jadan ja, nece me nijedna. De nas malo popusti barem na ovim zabavnim.
Nema nikakve veze, niti je obavezno postaviti da bi ucestvovao na istoj. Ne znam kako te ne smori svaku svaku temu pretvoriti u jadan ja, nece me nijedna. De nas malo popusti barem na ovim zabavnim.
Pa šta?
Na kraju će se ovi suvišni komentari obrisati.
Podrinjac wrote: 17 Apr 2019, 19:06
Lahko je vama pričat. Da ste na mom položaju kao što sam ja, u svojih 27 godina, baš bih volio znat kako bi se ponašali.
Nikad nije kasno sebi zivot skratit
Uvije te to moze tjesiti, ali treba to naravno odgađati, ali znaj da uvijek ima rjesenje
Last edited by Mutevelija on 17 Apr 2019, 19:09, edited 1 time in total.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Lahko je vama pričat. Da ste na mom položaju kao što sam ja, u svojih 27 godina, baš bih volio znat kako bi se ponašali.
Nikad nije kasno sebi zivot skratit
Uvije te to moze tjesiti, ali treba to naravno odgađati, ali znaj da uvijek ima rjesenje
Ne mislim se ubijat zbog tog, nisam lud. Šta me furaš?
Ne bih bio na forumu... To pod broj jedan.
Banuj me.
Ali prije toga mi pobriši sve moje slike što sam postavljao.
Last edited by Podrinjac on 17 Apr 2019, 19:16, edited 1 time in total.
Ne bih bio na forumu... To pod broj jedan.
I tu se može žena naći, ne slušaj ga
(Stormaga, ne rastjeruj momke ba)
Ok, njega možeš. Al' inače.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.