BlackHawk wrote:Dobro jutro pogledom s prozora
gdje to ima snijega?
Moderator: VIP

BlackHawk wrote:Dobro jutro pogledom s prozora

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
pa ostavi nam broj...burek67 wrote:
Majo, 1000 ljudi-1000 cudi. Nekome se svidja nekome ne... No sikiriki, ko ne zeli ne ucestvuje,i eto ga... Ne moze se sve svima svidjatiMaja wrote:Major je predložio temu Novac, a pošto bi bilo bezveze da negacijski tim piše uopšteno protiv novca, jer novac nam je svima potreban i svi ga želimo, skontala sam da je bolje da se rasprava fokusira na to je li novac čovjekov najbolji prijatelj.
Ja sam mislila da je baš ova tema dobra, ali očito nije. I kad skontaš, ako se o novcu ne može povesti dobra rasprava, onda se pitam koje bi to teme bile bolje od ove. Očito je da će na svaku temu biti negativnih komentara i nema smisla da nastavljamo s debatom. Kraj.
MajoMaja wrote:OK, nećemo imati više debate i gotovo. Kad vam ne može niko ugoditi, bolje da ih i nemamo. Ovu ćemo privesti kraju i to je to.Jaca wrote:jesi vidio blento jos kad moras da zastupas stavove koji nisu tvojiblento59 wrote:tema na debati bas bez veze
Ima potrebe, eno te prozivajudacina_curica wrote:ja uopste nemam potrebu da se javljam na debati

NE UKIDAJ NIPOSTOMaja wrote:OK, nećemo imati više debate i gotovo. Kad vam ne može niko ugoditi, bolje da ih i nemamo. Ovu ćemo privesti kraju i to je to.Jaca wrote:jesi vidio blento jos kad moras da zastupas stavove koji nisu tvojiblento59 wrote:tema na debati bas bez veze
Sve su teme na debati bile dobre i zanimljive na svoj način , pa tako i ova.Maja wrote:Major je predložio temu Novac, a pošto bi bilo bezveze da negacijski tim piše uopšteno protiv novca, jer novac nam je svima potreban i svi ga želimo, skontala sam da je bolje da se rasprava fokusira na to je li novac čovjekov najbolji prijatelj.
Ja sam mislila da je baš ova tema dobra, ali očito nije. I kad skontaš, ako se o novcu ne može povesti dobra rasprava, onda se pitam koje bi to teme bile bolje od ove. Očito je da će na svaku temu biti negativnih komentara i nema smisla da nastavljamo s debatom. Kraj.
ko dijodacina_curica wrote:Nekima je lakse ****** metar u ****** nego milimetar u glavu
e bas sam htjela isto napisatiandjelko wrote:il' hoces il' neces, mozda vec sutra bude kasno
sve neozbiljnoHeidi wrote:e bas sam htjela isto napisatiandjelko wrote:il' hoces il' neces, mozda vec sutra bude kasno![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest