Shvatam da smaram.

Moderator: VIP
Ja to radi sebe. Neke teme moram traziti po 10 minuta.Chloe wrote: 10 May 2018, 12:46 Bila sam prestala. Hvala što si me podsjetio Sheva...
Shvatam da smaram.![]()
Sad se ti naljuti na mene ako hoces ali ja ti moram reci Ne seri!Sheval wrote: 10 May 2018, 12:42 Imam ideju :gejsha
Kako smo svjedoci, svi mi manje vise vodimo neke turbo zivote, aktivni smo i atraktivni, cinimo nemoguće, pomjeramo brda i planineA pritom smo i zgodni i lepi jako:)
E sad, u svoj toj strci, da jadni i napaćeni forumaš ne bi gubio dragocjeno vrijeme na saltanje tema...sta smo jeli, gdje se nalazimo i cemu se sve ibretimo...treba napraviti pojedinacne teme za svakog:)
Time bi se i forum rasteretio a imali bi i lijepo sortirane zivotne price.
Npr. Sheval-moj zivot u slici i rjecju![]()
I tu pisem sta sam jeo, jesam li umoran, boli li me ista, i tako...
Mislim da je ovo jako dobar i konstruktivan prijedlog![]()
A šta bih ja kad to nisam ...
Chloe wrote: 10 May 2018, 13:24A šta bih ja kad to nisam ...
Zaista ne shvatam zașto smetam toliko određenim forumašima. Ne znam da sam im nešto rekla ili uvrijedila da bi svako malo neko zezao i zadirkivao.
Shvatam da nikom nisu zanimljive žene/forumašice poput mene ali jedino što Heidi reče da deaktiviram profil pa uživajte ...![]()
Kliknes na profil forumasa/iceSheval wrote: 10 May 2018, 13:26 Ja sam za mir i suživot.
Space, nesto bih te pitao ako smijem :pop
Zar postoji opcija da mogu citati samo jednog forumasa?
Nisam ni mislila na tebe.
E svaštaspacebound wrote: 10 May 2018, 13:29Kliknes na profil forumasa/iceSheval wrote: 10 May 2018, 13:26 Ja sam za mir i suživot.
Space, nesto bih te pitao ako smijem :pop
Zar postoji opcija da mogu citati samo jednog forumasa?koja te zanima i nadjes opciju da iscitas njene postove
![]()