Ne znam kako može drugačije.
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Priredjivanje ibreta je uređivačka politika.
. . . . . . . . .
- Cvrle
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 12 times
Chloe duso de ne izvodi bijesne gliste... Sto se opterecavas s takvim stvarima??? 
Upravo sam komentarisala sta me sve ceka od posla i napisem "evo me ko Chloe". Ali nemoj misliti da je to u negativnom, vec u pozitivnom kontekstu. Razumijem te potpuno koliko si u obavezama (sto ne znaci da i drugi nisu Boze sacuvaj
). Samo sto bi se reklo "na glas" razmisljas 
Ne razbijaj lijepu glavu sa pitanjem dal' se ko ibreti ili ne sto si "skokan" zena
Opleti i ozezi
Upravo sam komentarisala sta me sve ceka od posla i napisem "evo me ko Chloe". Ali nemoj misliti da je to u negativnom, vec u pozitivnom kontekstu. Razumijem te potpuno koliko si u obavezama (sto ne znaci da i drugi nisu Boze sacuvaj
Ne razbijaj lijepu glavu sa pitanjem dal' se ko ibreti ili ne sto si "skokan" zena
Opleti i ozezi
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times
... ovo je rec ibret .....Socrates wrote: 10 May 2018, 13:36 Priredjivanje ibreta je uređivačka politika.
Ne znam kako može drugačije.![]()
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41242 times
- Been thanked: 27953 times
Meni ne smetasChloe wrote: 10 May 2018, 13:24A šta bih ja kad to nisam ...
Zaista ne shvatam zașto smetam toliko određenim forumašima. Ne znam da sam im nešto rekla ili uvrijedila da bi svako malo neko zezao i zadirkivao.
Shvatam da nikom nisu zanimljive žene/forumašice poput mene ali jedino što Heidi reče da deaktiviram profil pa uživajte ...![]()
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Zašto se ti mješaš? To se nije odnosilo na tebe i ne zamjeraj se. Ok, ti i Sheval ste raja pa se nije naljutio ali bezveze sebi stvaraş neugodnosti.spacebound wrote: 10 May 2018, 13:17Sad se ti naljuti na mene ako hoces ali ja ti moram reci Ne seri!Sheval wrote: 10 May 2018, 12:42 Imam ideju :gejsha
Kako smo svjedoci, svi mi manje vise vodimo neke turbo zivote, aktivni smo i atraktivni, cinimo nemoguće, pomjeramo brda i planineA pritom smo i zgodni i lepi jako:)
E sad, u svoj toj strci, da jadni i napaćeni forumaš ne bi gubio dragocjeno vrijeme na saltanje tema...sta smo jeli, gdje se nalazimo i cemu se sve ibretimo...treba napraviti pojedinacne teme za svakog:)
Time bi se i forum rasteretio a imali bi i lijepo sortirane zivotne price.
Npr. Sheval-moj zivot u slici i rjecju![]()
I tu pisem sta sam jeo, jesam li umoran, boli li me ista, i tako...
Mislim da je ovo jako dobar i konstruktivan prijedlog![]()
Ako hoces citati jednog forumasa imas i tu opciju, ako te neko nervira i ne zelis ga citati imas i tu opciju.Mozes zaobici cijeli podforum koji te nervira, a mene da toliko nervira zaobisla bih i forum.
Da pises tako opisano mozes i blog otvoriti.
U cemu je fazon s ovim nekim negodovanjem, prvo od Meleka, a evo sad i tiOtkud ljudi na temi nazvanoj Sta ste radili prije dolaska na forum pisu sta su radili prije dolaska na forum
Mene vala 3 forumasa nerviraju, ne zelim ih citat, ignore i zenAko se desi da me sav forum bude nervirao forum na ignore i zen
Ja ne mislim da je ovo konstruktivan prijedlog nego podjebavanje.
U tu svrhu imas i facebook.
- Chloe
- Žena za sva vremena

E bi bila fora priznati da ti tetka smeta ...Rum wrote: 10 May 2018, 14:38Meni ne smetasChloe wrote: 10 May 2018, 13:24A šta bih ja kad to nisam ...
Zaista ne shvatam zașto smetam toliko određenim forumašima. Ne znam da sam im nešto rekla ili uvrijedila da bi svako malo neko zezao i zadirkivao.
Shvatam da nikom nisu zanimljive žene/forumašice poput mene ali jedino što Heidi reče da deaktiviram profil pa uživajte ...![]()
![]()
Svako ima svoj stil razmišljanja i pisanja, nekome zanimljivo, nekome dosadno. Različiti životi, obaveze i želje kreiraju ovo sve što čitamo i pišemo ovdje.
To je sve bogatstvo ovog foruma i ne treba se toga odricati.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4137 times
- Been thanked: 4273 times
Da bi sačuvao svoj mir, dobro je da se čovek ponekad pravi blesav 
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
ja sam stalno blesav jel to dobro ili losesrculence7 wrote: 10 May 2018, 16:06 Da bi sačuvao svoj mir, dobro je da se čovek ponekad pravi blesav![]()
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 883 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
dabome kome smetam , smetas kazem ,kazes mu poserem teNice try wrote: 10 May 2018, 16:03 Svako ima svoj stil razmišljanja i pisanja, nekome zanimljivo, nekome dosadno. Različiti životi, obaveze i želje kreiraju ovo sve što čitamo i pišemo ovdje.
- Sibila
- Forum [Bot]
Chloe wrote: 10 May 2018, 13:24A šta bih ja kad to nisam ...
kako nisi a vazda suknje iznad kolena nosas
- srculence7
- Forum [Bot]
Ne znam da li je dobra ideja, mene uhvati period kada uopšte nisam raspoložena da o sebi govorim, ne samo ovde, nego inače, tako da bih imala onda neku blokadu da uopšte dolazim na forum, jer šta ću tu ako već ne dajem potrebne informacijeSheval wrote: 10 May 2018, 12:42 Imam ideju :gejsha
Kako smo svjedoci, svi mi manje vise vodimo neke turbo zivote, aktivni smo i atraktivni, cinimo nemoguće, pomjeramo brda i planineA pritom smo i zgodni i lepi jako:)
E sad, u svoj toj strci, da jadni i napaćeni forumaš ne bi gubio dragocjeno vrijeme na saltanje tema...sta smo jeli, gdje se nalazimo i cemu se sve ibretimo...treba napraviti pojedinacne teme za svakog:)
- srculence7
- Forum [Bot]
Ma neka te, navikli smo pa da ne kvariš utisakRum wrote: 10 May 2018, 16:07ja sam stalno blesav jel to dobro ili losesrculence7 wrote: 10 May 2018, 16:06 Da bi sačuvao svoj mir, dobro je da se čovek ponekad pravi blesav![]()
Odmah bi pale optužbe da si se promenio i tako to...
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
srculence7 wrote: 10 May 2018, 16:17Ma neka te, navikli smo pa da ne kvariš utisakRum wrote: 10 May 2018, 16:07ja sam stalno blesav jel to dobro ili losesrculence7 wrote: 10 May 2018, 16:06 Da bi sačuvao svoj mir, dobro je da se čovek ponekad pravi blesav![]()
![]()
Odmah bi pale optužbe da si se promenio i tako to...![]()
- Sibila
- Forum [Bot]
Rum wrote: 10 May 2018, 16:20srculence7 wrote: 10 May 2018, 16:17Ma neka te, navikli smo pa da ne kvariš utisakRum wrote: 10 May 2018, 16:07ja sam stalno blesav jel to dobro ili losesrculence7 wrote: 10 May 2018, 16:06 Da bi sačuvao svoj mir, dobro je da se čovek ponekad pravi blesav![]()
![]()
Odmah bi pale optužbe da si se promenio i tako to...![]()
oh....ma i sama se tako osecam
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4409 times
- Been thanked: 3364 times
Ma ne znam.. Pomalo je indikativno, neću reći za uzbunu, svaki pedalj svoje životne svakodnevice promptno dokumentovati na jednom ibret-forumu. Dobije se, barem onaj prividan, osjećaj da insanu, eeehh, nisu baš sve ovce na broju. Ali opet, svi smo mi različiti..
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Sheval
- Forum [Bot]
- Has thanked: 344 times
- Been thanked: 872 times
Prijedlog nije prosao, potpisujem kapitulaciju
Cak stovise, na udaru sam javnog mijenja:)
Idemo dalje, kao da nista nije bilo, idemo u rekreativnom tonu.
Mir, ljubav i tolerancija

Cak stovise, na udaru sam javnog mijenja:)
Idemo dalje, kao da nista nije bilo, idemo u rekreativnom tonu.
Mir, ljubav i tolerancija
- Chloe
- Žena za sva vremena

Hvala, hvala ...Melek wrote: 10 May 2018, 18:19 Ma ne znam.. Pomalo je indikativno, neću reći za uzbunu, svaki pedalj svoje životne svakodnevice promptno dokumentovati na jednom ibret-forumu. Dobije se, barem onaj prividan, osjećaj da insanu, eeehh, nisu baš sve ovce na broju. Ali opet, svi smo mi različiti..
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Znas mene, al' da vise ne duzimo tu pricu...Chloe wrote: 10 May 2018, 15:35Zašto se ti mješaš? To se nije odnosilo na tebe i ne zamjeraj se. Ok, ti i Sheval ste raja pa se nije naljutio ali bezveze sebi stvaraş neugodnosti.spacebound wrote: 10 May 2018, 13:17Sad se ti naljuti na mene ako hoces ali ja ti moram reci Ne seri!Sheval wrote: 10 May 2018, 12:42 Imam ideju :gejsha
Ako hoces citati jednog forumasa imas i tu opciju, ako te neko nervira i ne zelis ga citati imas i tu opciju.Mozes zaobici cijeli podforum koji te nervira, a mene da toliko nervira zaobisla bih i forum.
Da pises tako opisano mozes i blog otvoriti.
U cemu je fazon s ovim nekim negodovanjem, prvo od Meleka, a evo sad i tiOtkud ljudi na temi nazvanoj Sta ste radili prije dolaska na forum pisu sta su radili prije dolaska na forum
Mene vala 3 forumasa nerviraju, ne zelim ih citat, ignore i zenAko se desi da me sav forum bude nervirao forum na ignore i zen
Ja ne mislim da je ovo konstruktivan prijedlog nego podjebavanje.
U tu svrhu imas i facebook.![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.