Maja wrote:E hvala ako ti se sviđaju, ali nemojmo sad pretjerivati
Ja sam ti luda Zeka, a mnogi misle da zeka znači zečica, pa ono kao luda zečica, a Zeka je zapravo bila jedna djevojka tužne sudbine
e samo kazem sto zaista jeste
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Maja wrote:E hvala ako ti se sviđaju, ali nemojmo sad pretjerivati
Ja sam ti luda Zeka, a mnogi misle da zeka znači zečica, pa ono kao luda zečica, a Zeka je zapravo bila jedna djevojka tužne sudbine

ja i Luna ti sjedimo i tabirimo...onda pisemo referate i izvjestaje jedna drugoj, o nasim zapazanjimaMaja wrote:Jao Luno mogu li ti ispod nicka staviti Teoretičarka zavjere
Julia-Klara wrote:paparaci wrote:....blago tudjim svatovima i svakom ko slavi, samo meni lijepe vijesti nema ko da javi'ta treba? kakve vijesti... sta je za tebe lijepo?
sve je relativno
dacina_curica wrote:
Pape zenis se!Ja rekla da ce tako biti i kapak!
Je l' sad bolje?
Ako Bog da. nekad sam to stvarno velikim zamisljao. medjutim, kako vrijeme odmice - nisam bas siguran.niska grana wrote:Joj, Papetova svadba....:klarinsmajli....koji će tek to teferič i izljev emocija biti....dao bih i državu, samo da mogu tom spektaklu prisustvovati
niska grana wrote:Super zamisao Klaro, samo ne smijem jer nisam baš siguran kako će svima nama dobro znani kandidat br.1 za njegovu fiktivnu nevjestu s foruma na tu priču reagovati ...nešto mi neumitno govori da se ne bih izvukao bez teških tjelesnih povredaJulia-Klara wrote: eto Grana, tema za novu pricu "paparaci ludo kamenovan"
auuuuu sto me ocrnipaparaci wrote:dacina_curica wrote:
Pape zenis se!Ja rekla da ce tako biti i kapak!
Je l' sad bolje?
dobro. kako ti kazes. ja spadam jos u onu generaciju koja postuje starije![]()
jes'. malo je bolje (ko fol).![]()
i za to postoji rjesenjeburek67 wrote:

U kojoj valuti nam je toliko?paparaci wrote:ma jok.
meni je tek 20, a tebi 21. tako da to "starije" gore/losije zvuci nego sto jest.
Hahaha...dobro je ovo burek...burek67 wrote:

Šta je sad?Luna. wrote:NE UKIDAJ NIPOSTOMaja wrote:OK, nećemo imati više debate i gotovo. Kad vam ne može niko ugoditi, bolje da ih i nemamo. Ovu ćemo privesti kraju i to je to.Jaca wrote:jesi vidio blento jos kad moras da zastupas stavove koji nisu tvojiblento59 wrote:tema na debati bas bez veze

ooo julijaJulia-Klara wrote:jedino realno rjesenje je razlaz/razvod
drugo - objasni dragoj da ti nije dovoljna, pa vidi reakciju,mozda pristane na tvoje uslove, nikad se ne zna
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests