Idi tamo na forografije
Metnila se “brkulja”
Jebemte smotana
Moderator: Krokodil Behko

Idi tamo na forografije

Klix

Kakvu si picoku propustio ganjajuc ove vakcine

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Na zadnjem letu?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

MunDzi, da li vam je obavijest poslala avio kompanija?MunDzi wrote: 11 Sep 2021, 13:38 Pun mi je qrac korone.
Korona, korona, korona, korona......non stop korona.
Probudim se jutros ceka me text poruka i email. Ne samo mene nego sve.
Eto identificirali smo vas kao kontakt nekoga ko ima koronu, pa se moramo ulogovati na "zdravstvenu" stranicu i slijediti uputstva. Odes tamo - kilometarski formulari za popuniti. Popunjavaj, sto godina to traje. Ali sreca izadje rezultat da ne moramo u izolaciju ali moramo se bukirati za PCR test. I onda opet popunjavaj formulare.
A sto je najtragicnije, u zadnje 2 hefte smo vec uradili po 3 ebena testa. Tj po 2 antigena i jedan PCR sve u svrhu putovanja. Zadnji PCR uradjen sad u utorak nakon povratka sa godisnjeg. Hejjjjjj u utorak, to je prije 4 dana i sad opet popodne idemo da ga radimo opet.
Pa kako smo uspjeli biti u kontaktu s nekim ko ima kovid, kakoooooooooooooooo.
Ako svi koji moramo uci na avion moramo imati negativne testove, kako je onda neko uspio biti zarazen?
Moze li neko pametan da mi to objasni?
Meni to samo znaci da ili testovi nisu ispravni ili da oni zapravo nemaju pojma kako ovaj virus funkcionise.
Ebu oni nas u mozak pravo.

Nije kompletno recikliran, oko 40%,a 60% ulazi novi zrak.MunDzi wrote: 11 Sep 2021, 13:59 Ludnica.
Onda nisam pogrijesila sto sam nam kupila bolje maske prije puta.
U avionima je onaj zrak recikliran, neko kihne na pocetku aviona, dodje do tebe za tren iako si npr na kraju aviona.
Valja disati isti zrak sa svim ostalim putnicima.

Nema to veze sa avio kompanijom.Venera wrote: 11 Sep 2021, 14:04
MunDzi, da li vam je obavijest poslala avio kompanija?
Avio kompanije garantiraju HEPA filteri blokiraju virus, ali mnogi ne znaju, to je efektivno tek kad avion uzleti.
PCR vrijedi 72 sata, sad je upitno, kad se zaražena osoba testirala prije ulaska u avion.![]()

Tih 60% samo ako se pilot smiluje da ubaci.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests