Kako vi deverate sa grijanjem? Ima li jeftinoće?
Možete glasati za jednu opciju
Moderator: Krokodil Behko

Imam centralno,ako se moze reci,radi na struju i alkohol....nije onaj pitki....Krokodil Behko wrote:Sve mi se čini da smo pretjerali sve granice a prirodnim energentima ili jednostavnije rečeno, sa drvima i ugljem. jbg, ne mogu vjerovati da imamo toga u izobilju a sve je skuplje i skuplje. Ove ssarajlije što vrište kako je plin skup, očito ne znaju da ni drva nisu baš mnogo jeftinija. Nešto malo više razumijevanja imam prema ovima "na centralnom" jer o je stvarno skupo..
Kako vi deverate sa grijanjem? Ima li jeftinoće?
Možete glasati za jednu opciju

buraz i ja imamo stanove u istoj zgradi...iste kvadrature, ja se grijem na gradsko centralno grijanje,a on ga je zablokirao, plača samo onaj osnovni paušal (obavezni-grijao ti, ne grijao) grije se na elektro keramičke radiatore i klimom kad je oko nule...mrki62 wrote:Čudi me da nema onih na strujno grijanje, jer mi se čini da je struja dosta jeftinija ali se u javnosti o tome ne smije govoriti.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Misliš na brikete?dr laganini wrote:..peleti su poharali dalmcijom..ekoloski i cijenom..
Iscijepano jePasaga wrote:banujes ove sto su jaki..
...i na cjepanje....
pustis im Sinana....

Hannibal Lecter wrote:evo ja bi prvi cijepo samo da me ne banuje. samo mi obezbijedi rukavice brt nemoj da fasujem zuljeve