Moderator: Krokodil Behko

..moze se reci...do 80-tih...je prevladavao 57.laganini wrote:..nisam.pusac ali se sijecam da su to vrime obiljezile opatija i 57..sve ostalo je bilo sporadicno..

Znači komšo mi se trovao žešćim sranjem..Pasaga wrote:..moze se reci...do 80-tih...je prevladavao 57.laganini wrote:..nisam.pusac ali se sijecam da su to vrime obiljezile opatija i 57..sve ostalo je bilo sporadicno..
dok je opatija....vise u her. negoli u drugim djelovima....
Partner...obicna krdza.....

Morava je još i dobra u poređenju sa Ibrom, Vikendom, Larom itd..supersonic wrote:morava katranusa

trudio sam da bude i smisleno, a i na brzinu- sigurno može bolje ....aj ti bolje pa ću ja opethojla wrote:storm los ti prijevod do zla boga....

Mozes li postaviti sliku u uvodni post teme. NestalaKrokodil Behko wrote: 14 Feb 2021, 10:57 Bio je makedonski Lord i HB.
I jedne i druge, poznate po tome da su svi koji su to pušili - oklempavili, zbog tvrdih filtera.

Mala_Mu wrote: 14 Feb 2021, 11:01Mozes li postaviti sliku u uvodni post teme. NestalaKrokodil Behko wrote: 14 Feb 2021, 10:57 Bio je makedonski Lord i HB.
I jedne i druge, poznate po tome da su svi koji su to pušili - oklempavili, zbog tvrdih filtera.![]()

Mala_Mu wrote: 14 Feb 2021, 11:01Mozes li postaviti sliku u uvodni post teme. NestalaKrokodil Behko wrote: 14 Feb 2021, 10:57 Bio je makedonski Lord i HB.
I jedne i druge, poznate po tome da su svi koji su to pušili - oklempavili, zbog tvrdih filtera.![]()