Šta je to što razdvaja muškarce i žene u vezama i ko više voli, pati, daje, kome je potrebno više bliskosti?
Ko se više i jače zaljubi? I šta je važno ženama, a šta muškarcima?
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Krokodil Behko wrote:Žene su škrtije i puno trguju što se tiče tih stvari.
Kako misliš da su škrtije?Krokodil Behko wrote:Žene su škrtije i puno trguju što se tiče tih stvari.

Mislim da je muškarcima jednostavnije razdijeliti malo brige i pažnje, nego ženama.Nice try wrote:Kako misliš da su škrtije?Krokodil Behko wrote:Žene su škrtije i puno trguju što se tiče tih stvari.
U pokazivanju ili osjećanju ljubavi?
A kako trguju?

Ne mislis, kavgas bezzeKrokodil Behko wrote:Mislim da je muškarcima jednostavnije razdijeliti malo brige i pažnje, nego ženama.Nice try wrote:Kako misliš da su škrtije?Krokodil Behko wrote:Žene su škrtije i puno trguju što se tiče tih stvari.
A kako trguju?

Pa šta bi drugo radili, na ovako postavljenoj temi.. kaži, kaži ?Zagorka wrote:Ne mislis, kavgas bezzeKrokodil Behko wrote:Mislim da je muškarcima jednostavnije razdijeliti malo brige i pažnje, nego ženama.Nice try wrote:Kako misliš da su škrtije?Krokodil Behko wrote:Žene su škrtije i puno trguju što se tiče tih stvari.
A kako trguju?

Zagorka wrote:I dalje mi slika tebe kao kornjace a mene kako se drzim za oklop pred ocima![]()

Ah, to je tako romanticZagorka wrote:I dalje mi slika tebe kao kornjace a mene kako se drzim za oklop pred ocima![]()

Ma ne misli to zaOpravE,reko jeHeidi wrote:Zagorka wrote:I dalje mi slika tebe kao kornjace a mene kako se drzim za oklop pred ocima![]()
I zene su skrtije, veli

Socrates wrote:Mute jos nije dao doprinos ovoj temi. Tako da...., k'o da niste jos uvijek nista rekli.![]()

Tigris wrote:koja god je tema ovog tipa mute, kod tebe sve zavrsava nama: manipulatorkama![]()
al svaki put.
Muškarac obično pokazuje ženi da je voli tako što čini nešto za nju. Verovatno se zbog toga uglavnom i stiče takav lažni utisak o ženama.Mutevelija wrote:
Ma šta ja znam muškarci to kriju valjda kad vole, žene ne kriju, mada znaju kad ih muškarac voli a one manje tim manipulisati.