Primjecujem u zadnje vrijeme da na auta umjesto "Beba u autu" stavljaju naljepnice sa imenom bebe i ...u autu.Zasto pobogu

Moderator: VIP
Ostaces totalno neinformisanaspacebound wrote: 23 Apr 2018, 14:15 @storm i cvrle, i sama sam takva, odavno.ne gode mi prazne price i druzenje samo radi druzenja.Radje cu bit sama s dobrom knjigom nego svasta slusat.
ja sam cudak u mojoj mahaliNe hodam po kafama i en zanima me kako je koja peglom progorila hlace, gdje je vikend akcija i sto x ne prica sa y
![]()
I ja sam totalno van zdogadjanja, al cudom prezivljavamZogo wrote: 23 Apr 2018, 17:39Ostaces totalno neinformisanaspacebound wrote: 23 Apr 2018, 14:15 @storm i cvrle, i sama sam takva, odavno.ne gode mi prazne price i druzenje samo radi druzenja.Radje cu bit sama s dobrom knjigom nego svasta slusat.
ja sam cudak u mojoj mahaliNe hodam po kafama i en zanima me kako je koja peglom progorila hlace, gdje je vikend akcija i sto x ne prica sa y
![]()
Zogo wrote: 23 Apr 2018, 17:39Ostaces totalno neinformisanaspacebound wrote: 23 Apr 2018, 14:15 @storm i cvrle, i sama sam takva, odavno.ne gode mi prazne price i druzenje samo radi druzenja.Radje cu bit sama s dobrom knjigom nego svasta slusat.
![]()