Ma nisam voljela nijedan predmet...barem ne toliko da ga s merakom učim
Najbolja sam bila u engleskom (a opet kad mi treba nešto prevesti sada pitam mandija

).
Matematiku sam kužila, osim geometrije i u srednjoj ona vjerovatnoća mi je bil nejasna
Statistiku, računovodstvo i korespondenciju sam voljela, pa i daktilografiju i tehnički odgoj. A i likovno, samo što sam imala groznu nastavnicu koja bi nam uvijek zadavala "slobodne teme".
Nikako nisam voljela informatiku jer nismo imali kompjutere i bukvalno samo učili "stisneš desnim klikom, pa na properties", "kliknemo run", "kliknemo next", a pojma nismo imali o čemu se radi.
Fizika mi je bila mrska, pa i hemija, a i biologija, ali samo zbog nastavnika hablećine.
Recimo, dva miliona puta nam je bila zanimljivija historija od biologije jer je prof. iz historije znao složiti priču brate i kad ispriča kaže nam "e hajd da ovo sad zapišemo dok nije izlapilo" i napišemo bitne stvari, bez kilometarskih rečenica i suvišnih pojašnjenja.
Iz bosanskog sam dobro znala gramatiku, voljela sam i lektire, ali sam zato u sastavima bila grozna. Zapravo, nikad nisam ni pokušavala da sastavim nešto.