Mala mu, lejlamo, navika, srculence7,
Nora, Sibila, Zagorka (a malo je falilo

A nisam ni sa lavlje čini mi se..
Od muških, Behko, medvjed, dado (a malo je falilo
Moderator: Krokodil Behko
Te svadje bile izgleda sve prije nego sam se registrovao, nisam primijetio nijednuina wrote: 21 Sep 2020, 16:37 S kim se niste (ili bar još) svađali..
Nora, Sibila, Zagorka (a malo je falilo), vila, Veca, Jelena, skin, Zizi, Čupava, Merlin, Brams..
Od muških, Behko, medvjed, dado (a malo je falilo) Rum, bagra..
Sjecas se kad sam tek doso pa napiso nesto u vezi stila foruma?
Neam rasta
Pa tak se i treba prema supcima ponasatFuddo wrote: 21 Sep 2020, 16:49 Nisam se svadjao sa postenim i ljudima dobre volje, finim, kulturnim, odmjerenim. Docim, neke namjerno provociram i svasta im govorim, jer su teski govnari.
Ha ha ha
Eto ondara mogo bih rec da se nikad nismo svadjaliMaja wrote: 21 Sep 2020, 16:55 Ma slabo pamtim. Sve zivo zaboravljam. Jbt kad se sjetim (dobro pa i ovo nisam zaboravila), kad je mala postala urednik da je nekad prije bila isto ili urednik ili vip (eto i to sam zaboravila). Tako vaznu stvar da ne zapamtim. I masa je toga...da me neko ne podsjeti, vecinom Rum, ne bih nista znala
Da ne budemo off...nisam se nikad posvadjala sa Fetic Sanelom.
Bas si se sa mnom svadjala, kadina wrote: 21 Sep 2020, 16:37 S kim se niste (ili bar još) svađali..
Nora, Sibila, Zagorka (a malo je falilo), vila, Veca, Jelena, skin, Zizi, Čupava, Merlin, Brams..
Od muških, Behko, medvjed, dado (a malo je falilo) Rum, bagra..
Dje cu se ja svadjat sa tobom, curom iz bosanskog orijenta