DM ili CM?
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7755 times
- Been thanked: 18240 times
- Status: Offline
DM ili CM?
Sta vise volite, gdje vise idete, koliko ste zadovoljni cijenama, asortimanom i uslugom, imate li DM app i CM karticu, koliko ste skupili bodova, sta je isplativije, narucujete li online ili samo licno?
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21783 times
- Been thanked: 19824 times
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9622 times
- Been thanked: 8305 times
Re: DM ili CM?
Kupujem u oba i uglavnom pratim sniženja, pa tako i organizujem kupovinu.
DM ima bolju ponudu, uređeniji ambijent, ljubaznije osoblje, a daju i bolji popust na kartici, pa ipak češće kod njih kupujem.
Nisam još ni kod jednih naručivala online. Gušt mi je i otići u kupovinu, jer većinu preparativne i dekorativne kozmetike već deceniju naručujem online iz drugih država.
DM ima bolju ponudu, uređeniji ambijent, ljubaznije osoblje, a daju i bolji popust na kartici, pa ipak češće kod njih kupujem.
Nisam još ni kod jednih naručivala online. Gušt mi je i otići u kupovinu, jer većinu preparativne i dekorativne kozmetike već deceniju naručujem online iz drugih država.
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9793 times
- Been thanked: 16449 times
DM 
Tek sam prije par dana skinula njihovu aplikaciju i pocela skupljati bodove, ali odlicni su mi zbog njihovih marki. Zadovoljna sam i njihovim proizvodima za njegu kose, stopala, kremama s ureom. Uvijek uzimam njihovo abrazivno sredstvo za ciscenje. Jucer sapun balea 1.10 KM 150 gr. 6 spuzvica za sudje 1.50. Nesto oko 40 KM racun. Svasta nakupovala. Tri sapuna, abraziv, osvjezivac wc solje, sredstvo za ciscenje solje, mirisni stapici, krema za stopala, krema za lica s spf 50 i krema s vitaminom c protiv tamnih mrlja.
Inace, druge marke im znaju biti i dosta skuplje nego u CM ili supermarketima, ali njihovo je bagatela, a ja kvalitetom zadovoljna.

Tek sam prije par dana skinula njihovu aplikaciju i pocela skupljati bodove, ali odlicni su mi zbog njihovih marki. Zadovoljna sam i njihovim proizvodima za njegu kose, stopala, kremama s ureom. Uvijek uzimam njihovo abrazivno sredstvo za ciscenje. Jucer sapun balea 1.10 KM 150 gr. 6 spuzvica za sudje 1.50. Nesto oko 40 KM racun. Svasta nakupovala. Tri sapuna, abraziv, osvjezivac wc solje, sredstvo za ciscenje solje, mirisni stapici, krema za stopala, krema za lica s spf 50 i krema s vitaminom c protiv tamnih mrlja.
Inace, druge marke im znaju biti i dosta skuplje nego u CM ili supermarketima, ali njihovo je bagatela, a ja kvalitetom zadovoljna.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Maja
- Administrator
E nisam nikad probala bas DM proizvode. Ustvari jesam tablete za masinu i opet se vratila na Somat. Nije da su lose al...ne znam
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2262 times
- Been thanked: 5381 times
CM ima bolji izbor parfema, i to je jedino sto udjem u CM.
Fuck you a friendly note to start the day
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9622 times
- Been thanked: 8305 times
Treba napomenuti da svaki CM nema istu ponudu. Njihove prodavnice po velikim šoping centrima ili oni u Titovoj i ulici Ferhadija imaju u ponudi i luksuznu kozmetiku.
- Maja
- Administrator
Na DM stranici za kupovinu imas sve detaljno o proizvodima, pa recenzije korisnika a mozes i provjeriti u kojim dm prodavnicama ima ono sto trazis.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2537 times
- Been thanked: 4380 times
Kupujem u oba, cesce u DM-u.
Imam CM karticu i DM aplikaciju, dosad sam vec 4-5 puta mjenjala bodove za novac, tako kupim nesto sto mi je onako previse inace. Tangle teezer cetku za kosu npr.
CM karticu jos nikad nisam provjerila.
Volim DM marku za ciscenje, ima proizvod za ciscenje wc-a. Otkako sam njime kadu oprala, evo vec 7 dana se cakli, sve samo spada s nje u odvod. Cak mi i odvod iz ves masine u kadi zavrsava, i sve spadne.
Imam CM karticu i DM aplikaciju, dosad sam vec 4-5 puta mjenjala bodove za novac, tako kupim nesto sto mi je onako previse inace. Tangle teezer cetku za kosu npr.
CM karticu jos nikad nisam provjerila.
Volim DM marku za ciscenje, ima proizvod za ciscenje wc-a. Otkako sam njime kadu oprala, evo vec 7 dana se cakli, sve samo spada s nje u odvod. Cak mi i odvod iz ves masine u kadi zavrsava, i sve spadne.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- spacebound
- Urednik foruma
Kazi koje je sredstvo 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14327 times
- Been thanked: 9932 times
Da vas pitam, mozda znate, ap itacu i ja kad dodjem kuci - DM app, imam, ali me zanima da li i kada kupujem u BiH mogu koristiti isti app ili kako to ide?
Sto se tice CMa, meni je interesantniji od DM, ima siru paletu nekih prirodnih preparata i proizvoda (Tahirovic, pa onda razni domaci cajevi u rinfuzi, ulja...) sto ne nalazim u DMu.
Ovdje postoji i Rossman, koji je meni licno i bolji od DM.
DM u Njemackoj i ovaj u Ceskoj/BiH ni poredit ne mogu, sto zbog asortimana, sto zbog cijena.
Sto se tice CMa, meni je interesantniji od DM, ima siru paletu nekih prirodnih preparata i proizvoda (Tahirovic, pa onda razni domaci cajevi u rinfuzi, ulja...) sto ne nalazim u DMu.
Ovdje postoji i Rossman, koji je meni licno i bolji od DM.
DM u Njemackoj i ovaj u Ceskoj/BiH ni poredit ne mogu, sto zbog asortimana, sto zbog cijena.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- vila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 802 times
@juli
Nije ti ista aplikacija
Znači u bih moras instalirati posebno
Dm marke su mi odlične i povoljne a cm je jeftiniji definitivno (za neke druge marke)
Dm ne poništava svoje bodove na kraju godine
Cm poništi ..sta nisi iskoristio do 31.12 piši propalo
To je malo bezveze
@nora
Ajd napisi koje sredstvo
Meni je najnovije otkrice dm sredstvo za cisćenje plastike
Tipa..okviri prozora...
Nije ti ista aplikacija
Znači u bih moras instalirati posebno
Dm marke su mi odlične i povoljne a cm je jeftiniji definitivno (za neke druge marke)
Dm ne poništava svoje bodove na kraju godine
Cm poništi ..sta nisi iskoristio do 31.12 piši propalo
To je malo bezveze
@nora
Ajd napisi koje sredstvo
Meni je najnovije otkrice dm sredstvo za cisćenje plastike
Tipa..okviri prozora...
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Ovo, mislim da je ispod 3KM
A imate refill u onoj kesi obicnoj za ispod 2KM

A imate refill u onoj kesi obicnoj za ispod 2KM
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Velika preporuka i za ovo
Mislim da je to bila prava kombinacija, otcepljen odvod da voda odmah ide, a prethodno je izglancalo kadu tako da sve sa nje spada.
Ljudi ovo je 9.ti dan meni je kada jos cista.

Mislim da je to bila prava kombinacija, otcepljen odvod da voda odmah ide, a prethodno je izglancalo kadu tako da sve sa nje spada.
Ljudi ovo je 9.ti dan meni je kada jos cista.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
+ ovo zeleno PRELIJEPO mirise.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- spacebound
- Urednik foruma
Hvala. I ovo cu sacuvat. Znam imati problema s odvodom u kuhinji.
Realno sve njihove marke su meni super.
I baleini proizvodi za njegu kose, stopala, lica.
Realno sve njihove marke su meni super.
I baleini proizvodi za njegu kose, stopala, lica.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Da.Masamune wrote: 16 Apr 2024, 09:02 Fur alle Rohrarten
Znači može za sve vrste odvoda/cijevi od plastike do ostalog?
Ja sam ga koristila i za kadu, umivaonik i kuhinju. Uopste ne znam kakve su cijevi u zgradi.
Pocela sam zivjet sama

Prvo sam istresla kesicu rorax za odcepljivanje, pomoglo je ali malo. Onda sam se vratila u DM i vidjela ovo njihovo sredstvo, koje kosta kao i jedna ta rorax kesica. Sredila sve odvode, ubio je i smrad iz odvoda, sve. Prezadovoljna.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Mi smo baš imali havariju za vikend. Propala sudoper, sifon ispao tam vam... baš je bio užasan smrad.
Uzeću to sredstvo danas u povratku. Hvala
Uzeću to sredstvo danas u povratku. Hvala
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Najgori mi je bio smrad. Cim udjem u kupatilo, odmah te zatekne.
Ja mislila macin wc smrd, kad ono ...
Ja mislila macin wc smrd, kad ono ...