Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Je li i kod vas ovakva situacija- petkom idete s pjesmom na posao/faks/školu jer znate da je vikend pred vama, a nedjeljom poslijepodne vas hvata nervoza jer ide nova radna sedmica.
Tako je kod mene uvijek bilo. I onaj osjećaj petkom naveče kad znaš da ćeš sutra spavati do podne
Glasah za subotu, jeste mi najdrazi dan ali i je i petak ali samo poslije 4 Doduse ponedjeljak mi nije bio naporan, tacnije bio mi je najlaksi dan, za dalje cemo vidjeti
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
Meni najdrazi dan zavisi od trenutnog rasporeda na fakultetu, evo sad je to petak jer petkom budem max sat vremena i to od 11 pa se uspijem i poprilicno naspavati i onda naravno slijedi najbolji dio - vikend :-)
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11.
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
___________________________________________________ Think different
Subota - bila i ostala. Otkako znam za sebe. Jedini dan u sedmici kad su ljudi veseli i praznično raspoloženi.
Ponedjeljkom i utorkom slabo srećem raspoloženu raju. Pogotovo ako je jutro u pitanju.
Meni je najdrazi dan kad se Maja probudi ujutro, otvori oči, pogleda kroz prozor... a blagi povjetarac joj svojom nježnom rukom miluje po licu. Dan koji ce otvoriti Majino srce i stavio nešto što se riječima ne može opisati: "Jonas, oprastam ti sve gluposti i budalastine, danas je novi dan i šansa za novi početak. Vise neću misliti loše o tebi i o tvojim postupcima."
Jonas wrote:Meni je najdrazi dan kad se Maja probudi ujutro, otvori oči, pogleda kroz prozor... a blagi povjetarac joj svojom nježnom rukom miluje po licu. Dan koji ce otvoriti Majino srce i stavio nešto što se riječima ne može opisati: "Jonas, oprastam ti sve gluposti i budalastine, danas je novi dan i šansa za novi početak. Vise neću misliti loše o tebi i o tvojim postupcima."
Za mene je to najlipši i najdraži dan u godini.
De mu bona oprosti, sto si takva
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora