[ytube][/ytube]
boban , šuker, shalla
hmda...zvezda je povela 2-0 da bi dinamo okrenuo na 3-2.....gledao sam neki dan cijelu tekmu na vhsružni wrote:Bravo za linkove, sad ću ih pogledati. Ako se ne varam ta utakmica gdje Zvezda gubi 3-2 je bila dosta sumnjiva. Mislim i da je Žuti negdje pomenuo dok je vodio Zvezdu.
nezgodan tajming...

ona izjava spikera....A NI CVEĆE NISU DONELIlaganini wrote:..nisi u pravu to je baš bilo iza osvojene titule prvaka evrope a eto bokšić vam pokvario feštu..a štimac usput dijelio šamare..
što se prosra.. tad su mislim da već bili smanjilii na 24 godine, pa guli vojni rok u sportskoj četilaganini wrote:je tada nisi moga prodat klinca od 17 godina...guli do 27...zamisli sad u hrvatskoj sve igrače do te godine ...je milojko pantić ..što se prosra..
milojko kraljružni wrote:@laganini Kojeg datuma je igrano to finale kupa, nešto se ne sjećam da se u 6 mjesecu igralo ili se varam?
@storm Kao i uvijek i tad je moć igrala jaku ulogu. Mnogi igrači su bukvalno oteti ispred nosa Dinamu i pogotovo Partizanu Pančev i Savićević. Obojica su imali predugovore sa Partizanom, ali je Miša Slijepčević odigrao ključnu ulogu, bio jedan od najmoćnijih ljudi tad u državi, držao lanac Robnih kuća. Doveli su sve što je valjalo u ligi, a sreća ih pogledala s Belodedićem koji je na svoju inicijativu došao prebjegavši preko granice. Do titule se moglo i ranije, ali nije bilo sreće, ta magla je kost u grlu![]()
Gdje ste ludog Milojka našli

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest