predrasude

evo prva ova vasa o Rumunima-imam mali milion Rumuna kolega (i Rumunki), i mogu samo reci da su pobili moje predrasude o njima koje su bilo jako slicne vasima... Prvo sto naucih je da nije svaki Rumun Rom/Cigan, kako hocete, i da su jako pametni i radisni. Ljubaznost i druzeljubivost necu ni spominjati jer su u svakom slucaju jako otovoreni, jednako kao i Bugari. Ovo ne govorim jer sam imala jedan ili dva slucaja nego sto ih u mom okruzenju (bivsa i sadasnja firma) ima par 40% posto.
Cehinje-predraduse i nisu predrasute. Zene su lake do bola, i ne mogu to nazvati sexualnom osvijescenoscu jer to nije osvijescenost nego bukvalno naskakanje na sve sto je muskog roda,bilo slobodno ili zauzeto. Meni je strasno bilo i za gledati kako kolegica bukvalno tovoreno nudi sex muzu zajednicke kolegice, jer, to je samo sex, nista drugo
Cesi-alkosi! JESU! Ne postoji osoba koja ne pije pivo, i to ne pivo-dva, nego se radi o 10-20 minimum kada se izadje (od pola litre). Imala sam kolegu koji se hvalio svojim uspjehom od 47 piva za noc

Primjera radi voda u kaficima je skuplja od piva, a oni ne vole davati pare za vodu, kazu bolje onda popiti pivo
Moja predrasuda je vezana za Afrikance, one crne, jer sam radila sa njima, i samo mogu reci da im mozak puno sporije radi od nasih. Ili se prave blesavi, ili ne slusaju, ili ne kontaju, uglavnom nikad ni jedan nije uradio nesto kako sam ne napisala vec NACRTALA nekoliko puta
Predrasude o Bosancima - definitivno nije tacno, jer nismo glupi ni malo, mozda naivni, ali glupi nikako.
Crnogorci- o da, jako lijen narod. Vjerujem da hoce raditi kada se zalaufaju,ali ih je jako tesko pokrenuti
sjeticu se ja jos toga