Šta mislite o njemu kao glumcu, voditelju i osobi?
Zabavan, otkačen, lud u pozitivnom smislu, budala, konjina, uživalac teških droga

Inače, meni je najodvratniji lik s ovih prostora

Par sličica

Moderator: Krokodil Behko
Šta je ono to? Da nekom hablećini cenera da lupi prolaznicu po dupetu jel? Davno je to bilo.Mister No wrote:Apsolutno antipatičan lik, kao i njegov humor. Posebno me nerviralo ono njegovo snimanje "pljeskanja", po guzovima, slučajnih prolaznica i kreveljenje nakon toga.
Mislim da ga je nakon tog "pljeskanja" jedna od njih tuzila, i njega i njegovu glupavu TV-kuću.
Mrzim glupave fazone i još više ono kreveljenje nakon toga.Maja wrote:Šta je ono to? Da nekom hablećini cenera da lupi prolaznicu po dupetu jel? Davno je to bilo.Mister No wrote:Apsolutno antipatičan lik, kao i njegov humor. Posebno me nerviralo ono njegovo snimanje "pljeskanja", po guzovima, slučajnih prolaznica i kreveljenje nakon toga.
Mislim da ga je nakon tog "pljeskanja" jedna od njih tuzila, i njega i njegovu glupavu TV-kuću.
pretpostavljam da mislis na Miraja...za razliku od Mace covjek je makar glumac (bio, ne znam kakav mu je opus uloga sada za vrijeme i poslije Combeta)...Ni mene kao pojava (fizicki) mi nije nesto,ali je dobar glumac (bio)Zagorka wrote:ne šmekam ga nešto,ali nemojte mene slušati,ja ni Čombeta ne mogu očima vidjeti
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest