nego, evo me u ovom hotelskom sobicku, nije neki luksuz jer i firma stedi.. nekad su to bili fini hoteli a danas mogu biti sretan da me na kolodvor ne puste da spavam..
al pustimo zalopojke..
neko nespavanje me mori pa se spustih do recepcionerke po cigarete, mlado devojce neko, vidim i njoj dosadno pa bi da prica samnom a mozda joj se i svidjam

e jesam oduzio...
nego, sedim sad tu sam s cigarom pa razmisljam...sta bi sad lepo bilo uronit noge u lavor tople vode a neka nezna zenska ruka da ih miluje i ispire..
bas ko sta je moja baba dedi kad bi se vratio spolja oprala noge u lavoru svako vece, bez greske.
stari je to, fini obicaj razmene neznosti izmedju supruznika, privrzenosti i postovanja spram svog zastitnika i hranitelja.
al de ces ti danas... ove emancipovane ce odma da graknu -ja da ti noge perem!???? sta nevidis da sam sredila nokte ne smem da ih opteretim da ne pukne neki!???
nekad su zene tako muzevima izjutra pripremale odecu koju ce da nosi taj dan, fino bi s puno ljubavi belile i stirkale kosulje a danas im jadnicima kad pitaju sta ce da obuku, izvuku kosulju jos vlaznu iz korpe i kazu -nisam opeglala bilo je napeto u sulejmanu, neka ispravice se na tebi,ne skidaj sako prvih pol dana...
svatili ste verujem... tu mozete da pisete o nekim izgubljenim bracnim odnosima i obicajima, ne moramo samo mi muski ( iako imamo vise materijala jer su zene te koje su se promenile) nego i zene su dobrodosle da se pozale sta se s muske strane promenilo zadnjih cetrdesetak godina..
bujrum