kako ste vi saznali kako se dobivaju djeca

kako ste to objasnili svojoj djeci
je li bolje da djeca sve saznaju od roditelja ili u školi ili iz časopisa
Moderator: spacebound
mandibulas wrote:@gejsha...ocit primjer i kontra-dokaz da se covjek (u ovom slucaju "zena") moze "naucen-a" rodit'
ne bi to bilo lose, ali da se ne zove seksualni odgoj (zeleni smo mi za toga) nego nekako drugacije, ali kontam o cem ce pricati cijelu godinu (osim ako nece i poze demonstrirati)???
Npr kod matematike ,................... jedan krevet a nas dvoje, kroz devet mjeseci bit će nas troje ,...... jesil na to mislila , hagejsha wrote:
Pa nemoraju cijelu godinu,bar da se nekoliko časova održi u sklopu nekog predmeta.
Ako si savladala anatomiju , onda trebaš znati čemu služi pojedini dio tijelagejsha wrote: Ja sam završila medicinsku školu pa smo u školi dosta o tome saznali,čak su nam jednom prilikom i kondome dijelili,ali bili smo premladi pa su svi završili u smeću ili su sipali vodu u njih.. i nisam se rodila naučena :lol
100% sam na to mislila :lolmrki62 wrote:Npr kod matematike ,................... jedan krevet a nas dvoje, kroz devet mjeseci bit će nas troje ,...... jesil na to mislila , hagejsha wrote:
Pa nemoraju cijelu godinu,bar da se nekoliko časova održi u sklopu nekog predmeta.
Ako si savladala anatomiju , onda trebaš znati čemu služi pojedini dio tijelagejsha wrote: Ja sam završila medicinsku školu pa smo u školi dosta o tome saznali,čak su nam jednom prilikom i kondome dijelili,ali bili smo premladi pa su svi završili u smeću ili su sipali vodu u njih.. i nisam se rodila naučena :lol
gejsha wrote:Kad sam bila mlađa mislila sam da žena automatski zatrudni kada se uda