pozitivna ili negativna ličnost?
slika sa njegove dženaze

da bi mu kasnije minirali mezar

Moderator: Krokodil Behko
kad smo dobro stojali na frontu..
Alija Izetbegovic je veleizdajnik
pa da , kao i mnoge druge komunjare sto misle , nista strasno !!Jako los drzavnik.. Nikada on nije bio uz nas.. Bio je samo uz svoju viziju muslimanske drzavice a o nekim sitim i vecim drzavnickim vizijama nija imao blage veze.. Do zadnjeg dana,vjerovao je samo svojoj mladomuslimanskoj kliki koja je bila okupljena oko njega i koja je vedrila i oblacila BiH.. U ratu zasluzan za unistavanje gradjanskog duha Armije kao i za njeno ideolosko poroljavanje i slamanje oslobodilackog morala u vojsci.. ne vjerujem da imam bilo sta,lijepo reci za tog baksuza
malo morgenKrokodil Behko wrote:..ako mi Bog kaze ili halal Aliji ili Dzehenem,ja biram ono drugo...
svakako zvucis kao jedan od njihAli ja nikada nisam bio komunjara covjece boziji..
isto kao ni moje , zato ne vidim svrhu posjecivanja ove teme u buduceNe vjerujem da se moje misljenje moze promijeniti..
A ja mislio sad cu cuti neke vrlo mocne argumente..tutnplock wrote:, zato ne vidim svrhu posjecivanja ove teme u buduce
Alija Izetbegovic u
čuj toNjegova familija je u kući imala kućnu pomoćnicu Srpkinju a tobože veliki muslimani i ta Srpkinja u istoj kući , gdje je i Alija rođen , rađa dijete i to dijete kasnije odraste i bude predsjednik Srbije - za one koji ne znaju o kome je riječ , da pomognem , Đinđić
Pa znaš kako je to bilo prije, veliki vjernik nije "vlahinju" pustio u kuću a kamo li da mu bude kućna pomoćnica.Maja wrote:
čuj to![]()
nisam znala
svejedno ne mislim da je sluškinja srpkinja imala neku značajnu ulogu
ma o cemu pricate vi bolan , jesi li ti normalan Mrki ba , sta to srbi nisu osvojili u ratu ,ono što Srbi u ratu nisu mogli osvojiti , to im je Alija u miru poklonio - potpisom.
kad smo to dobro stajali na frontu , tamanili su nas gdje god su stigli ,u momentima kad smo dobro stojali na frontu.
Jesam normalan il nisam , to je stvar psihologa i ja nisam kompetentna osoba za tako nešto.tutnplock wrote:
ma o cemu pricate vi bolan , jesi li ti normalan Mrki ba sta to srbi nisu osvojili u ratu ,
meni su granate po citav dan zujale iznad glave i moli sam boga da prestanu ,
nije bitno na koj9i nacin i sta da se potpise , iz dana u dan sve vise komsija i poznanika je ginulo ,
nije bilo hrane , i znam da su ljudi iz SDA bili tu kad je trebalo i za hranu i za oruzje ,
prestanite pricati tu pricu
Haj sad ponovi ; ko yebe Aliju Izetbegovića, meni je žao amidže i mnogih rođaka - možeš li ?tutnplock wrote: kad smo to dobro stajali na frontu , tamanili su nas gdje god su stigli ,
potpisao je to sto je potpisao i bitno je da je zaustavljen rat , da vise nevini ne ginu , dosta je bilo i ono sto je izginulo , al bas bi volio vidjeti tebe Mrki u njegovoj poziciji tadasnjoj , cini mi se da bi ti bio mnogo bolji predsjednik od njega .
Ne znam meni je bilo dovoljno to sto je rat zaustavljen , jer su mnoge meni drage osobe poginule , amidza moj je poginuo i mnogi drugi rodjaci i poznanici, a boli me k . . . ko je kolko dobio te jebene Bosne i Hercegovine i onako je nikad nismo ni imali .
tutnplock wrote: znam da su ljudi iz SDA bili tu kad je trebalo i za hranu i za oruzje ,
prestanite pricati tu pricu
.
Vidi Mrki...vjerujem u sve... I u izdaju Podrinja i u te zene sto profitiraju i da je to sve politicki montirana garnitura zena u tim udruzenjima.. Ali ovo iznad... ???mrki62 wrote:Ona dodaje da "Majke Srebrenice" i bošnjački političari cijelom svijetu "prodaju priču o genocidu u Srebrenici", što "debelo naplaćuju", dok porodice stradalih i dalje žive u bijedi bez ikakvih prava i bilo kakve pomoći.
Jedno je propagirati genocid koji se je desio u Srebrenici a drugo je ono što sam podvukao , dakle , pričaju iz koristi, pričaju priču da debelo naplate.Krokodil Behko wrote:Vidi Mrki...vjerujem u sve... I u izdaju Podrinja i u te zene sto profitiraju i da je to sve politicki montirana garnitura zena u tim udruzenjima.. Ali ovo iznad... ???mrki62 wrote:Ona dodaje da "Majke Srebrenice" i bošnjački političari cijelom svijetu "prodaju priču o genocidu u Srebrenici", što "debelo naplaćuju", dok porodice stradalih i dalje žive u bijedi bez ikakvih prava i bilo kakve pomoći.
Genocid je bio i tu nema mjesta za izraze kao sto je citirani izraz te Omerovicke..
Bez obzira na uzroke,genocid je bio i to u tim srazmjerama koje su i opisane brojkama.. na zalost..
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests