Govorimo o navikama... Bilo kojim, ali mene najvise zanimaju kucanski poslovi (na koje se u posljednje vrijeme zalim)...
Sinoc smo se sastali kod nje.. I onako kroz pricu spominje sta je radila proteklih dana. Pokusala je opravdati zasto se nismo vidjele toliko dugo..

Uglavnom, ona je pravi primjer multitask mame. Zaposlena, a stize da radi vise od jedne prosjecne mame i super zene. Pomaze i svojim roditeljima u kuci i na njivi, pomaze ovamo sa selidbom, ocistila je svoj stan i pripremila sve za Ramazan... Nema gdje je nema... I jos nas doceka sinoc s dvije vrste kolača...
Uvijek me nerviralo sto toliko radi. Nije mi bilo jasno zasto je vaznije da izriba balkon (koji moze i sutra ribati) od toga da malo legne i odmori se (kao ja sad, npr

Svi znaju koliko je vrijedna. Mozda zato i ja imam titulu super snahe

Mozda nisam kao ona, jer se vise ne proizvodi doping koji ona koristi? Mozda nisam kao ona, jer je uvijek ona bila tu da za mene uradi sve sto (ni)je trebalo? Mozda nisam kao ona zato sto sam vidjela da je tako dobra svima, samo ne sebi..?
Mozda i jesam kao ona, ali sam ja definitivno njen slow motion...
Eto, nemam pojma šta biste mogli pisati na ovu temu, ali sigurna sam da cete se snaci...