Moj ulet i veza(ponašao sam se kao 007)

Slatko ćoše.....

Moderators: spacebound, Duminjo

kim jong un
Sitna buranija
Sitna buranija
Status: Offline

Moj ulet i veza(ponašao sam se kao 007)

Post by kim jong un » 22 Jul 2013, 14:23

ako ima takvih uleta napišite :hm
moj ulet jednoj jako zgodnoj na dobrom glasu iz bogatije obitelji.

ja sam prije par nedjelja,dogovorio sa jednim frendom koji radi kao direktor
firme na građevini kum od mog brata,lik je baš bogat nije pegla kao ja

da mi posudi svoj rolex i porshe cayenne na jedan dan,posudio mi jer me pozna
ja imam doma neko svečano odjelo.

jedna mi se ženska svidjela,to sam napravio zbog nje,saznao sam za klub u
koji najčešće ide i tamo smo se upoznali,ja sam joj lagao sve i svašta
upoznali smo se i mislim da sam probio led.

onda se nismo vidjeli dva tjedna jer ona daje neke ispite na faksu,poslje mog
uspješnog uleta,vidjeli smo se još jednom na večeri gdje sam spisko pola
svoje bauštelske plaće,lagao joj razne neistie a zapravo sam kokuz.

što kad shvati da sam joj sve lagao,samo da bi je dobio,ona je uvjerena da
sam ja netko drugi,a realnost je druga,dali će me otpilit zbog ponosa ili se
divit mojom hrabrošću i šarmu.
ona je bogata njoj su roditelji inžinjeri zato je bila moja meta,stari joj radi čamac neki je
tajkun,moji su bauštela brat mi je cestovni ing a ja ću krenut na šumarski u zg.

ubrzo ću je izvest na još jednu večeru i reći joj istinu,nadam se da neće proć
stravično
pametna je i razumna,prema ljudima iskrena i duhovita,što je sa moje strane
bilo out,mislim da sam joj se svidio i da je neće smetat malo laži.

e da i ona prije mene nije imala ni jednu vezu,ja sam joj prvi a ima 27god,još
je starija od mene.
ova je komad a ja sam malo promjenio imidž da je ulovim.
dobro nisam ni ja kokuz ali ne volim jednostavan život volim akciju i malo sam folirao dejtovi su
prošli savršeno duhovit sam bio da bolje ne može pun sam fora,spika i viceva.
gluma mi ide od ruke a šarmirao sam što reći :srce
pitanje mi jedno davno na um padne moj debeli hlade zašto ljudi rade

kim jong un
Sitna buranija
Sitna buranija

Re: moj ulet i veza(ponašao sam se kao 007)

Post by kim jong un » 22 Jul 2013, 14:31

neznam što stari od cure radi ali joj je majka zaposlena u banci a cura ako mogu nazvat jer to
trenutno nije veza kao prava veza je na faksu ide arhitektonski u zg.

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14111 times
Been thanked: 9738 times

Post by Julia-Klara » 22 Jul 2013, 14:44

ako je tebi trebao porse i rolex da te primjeti i pristane izaci s tobom, a tebi da budes neko drugi da bi joj se svidio-e vala, svaka cast!
veza vam vec stoji na "cvrstim osnovama"...

:grana
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Peggy Sue
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Peggy Sue » 22 Jul 2013, 14:48

kim jong un wrote: ona je bogata njoj su roditelji inžinjeri zato je bila moja meta
Mnogo si rekao o sebi u ovom postu... Žalosno je što jedina stvar koju o ljudima imaš reći jeste "on je bogat, on je inžinjer, ona radi u banci, bogati su, imaju ovo, imaju ono..."
Image

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9219 times
Been thanked: 10945 times

Post by Krokodil Behko » 22 Jul 2013, 16:03

Mislim da sam skoro otvorio sličnu temu ali neka ove za sada.
Peggy Sue wrote:
kim jong un wrote: ona je bogata njoj su roditelji inžinjeri zato je bila moja meta
Mnogo si rekao o sebi u ovom postu... Žalosno je što jedina stvar koju o ljudima imaš reći jeste "on je bogat, on je inžinjer, ona radi u banci, bogati su, imaju ovo, imaju ono..."
Kako ono ide ona pjesma "Niste tili marinera, nego zeta inžinjera"?

Nije tebi puno ni stalo do nje bez obzira na to što ti se možda i čini da jeste. Imam ja puno iskustava oko toga pa možemo popričati. Svi mi volimo ili smo volili da se družimo sa nekim uglednim iliti "uglednim" ljudima. Nekako pare donose i ugled pa se podrazumijeva da su bogati ljudi ujedno i ugledni. Međutim to treba imati granice. Kod mene ovo malo kaprica od čovjeka kojeg (nekim čudom) sadržim u sebi, NE PODRAZUMIJEVA prodaju ljubavi jer ista ne bi ni bila to ako se može kupiti. Imadoh ja i bar četiri-pet dobrih prilika za "udaju" ali uvijek je bila aktuelna neka sirotica u mom lajfu. Pametno ili ne ne bih ti znao kazati. Nije pametno puno voliti a pogotovo ne dugo voliti jednu osobu jer se može ustanoviti da je to pogrešan izbor ali sasvim sigurno, nije ništa posebno smotati neku bogatunku s ciljem prodora na društvenoj ljestvici.

Što mrzim sebe samog kad se prisjetim da stvari tako stoje - a stoje. Ni meni se ovo ne sviđa ali to je jednostavno tako.

kim jong un
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by kim jong un » 22 Jul 2013, 18:05

Julia-Klara wrote:ako je tebi trebao porse i rolex da te primjeti i pristane izaci s tobom, a tebi da budes neko drugi da bi joj se svidio-e vala, svaka cast!
veza vam vec stoji na "cvrstim osnovama"...

:grana
ne mogao sam uletit i bez toga ali sam htio nekako specifičniji,originalniji i egzetski bolji ulet
jer takvoj curi neću uletit prosječno sa trenirkom,tatinom škrabotinom od auta i nekom kopijom
od sata.
saznao sam da je jako izbirljiva i teško daje srce zato ima toliko godina a nije u vezi bila(27)
pa sam htio materijalno težit ka njenom nivou i ljepo sam se upicanio,ponašao sam se pristojno
sad kad je start prošao dobro,mislim da bi moglo nešto biti,stalno me zove i razgovaramo,bila je
jednom kod mene ja sam starce ispratio na vrjeme,kod nje idem u zg sljedeći tjedan a onda će ona doći tjedan-dva na more kod mene pa ću joj reći istinu da sam to napravio iz ljubavi.

ako eros da bit će nešto od veze

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14111 times
Been thanked: 9738 times

Post by Julia-Klara » 22 Jul 2013, 18:10

ok...no comment... :pst
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

bagra
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 492 times
Been thanked: 1077 times

Post by bagra » 22 Jul 2013, 18:13

Eh... Eross. :hm Umoje vrimese Kupidu zrtve prinosile ! :djed
Salinse Kime Korejski frende Moj. Dobar upad, ocjena
za trud - 10. Za orginalnost - 10. Za banalnost, isto 10. :cool

kim jong un
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by kim jong un » 22 Jul 2013, 18:19

mirallem wrote:Eh... Eross. :hm Umoje vrimese Kupidu zrtve prinosile ! :djed
Salinse Kime Korejski frende Moj. Dobar upad, ocjena
za trud - 10. Za orginalnost - 10. Za banalnost, isto 10. :cool
ja sam inače baraba a ne ugledni gospodin ali što sve čovjek ne radi za žensku :travolta

kim jong un
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by kim jong un » 22 Jul 2013, 18:24

Nije tebi puno ni stalo do nje bez obzira na to što ti se možda i čini da jeste. Imam ja puno iskustava oko toga pa možemo popričati. Svi mi volimo ili smo volili da se družimo sa nekim uglednim iliti "uglednim" ljudima. Nekako pare donose i ugled pa se podrazumijeva da su bogati ljudi ujedno i ugledni. Međutim to treba imati granice. Kod mene ovo malo kaprica od čovjeka kojeg (nekim čudom) sadržim u sebi, NE PODRAZUMIJEVA prodaju ljubavi jer ista ne bi ni bila to ako se može kupiti. Imadoh ja i bar četiri-pet dobrih prilika za "udaju" ali uvijek je bila aktuelna neka sirotica u mom lajfu. Pametno ili ne ne bih ti znao kazati. Nije pametno puno voliti a pogotovo ne dugo voliti jednu osobu jer se može ustanoviti da je to pogrešan izbor ali sasvim sigurno, nije ništa posebno smotati neku bogatunku s ciljem prodora na društvenoj ljestvici.

Što mrzim sebe samog kad se prisjetim da stvari tako stoje - a stoje. Ni meni se ovo ne sviđa ali to je jednostavno tako.

nisam siguran ali mislim na nju i prema njoj sam osjetio više nego i jednoj bivšoj do sada
uz to što mi se svidjela na prvi pogled jer izgleda jako ljepo,bogata i pametna,šaljiva bio
bi lud ako nebi nešto pokušao.
samo bi bio problem možda ona ne voli mlađe,neznam do sad nije pokazivala protivljenje čak
mislim da se zatucala u mene ja nisam siguran ali kad sam krenuo idem dalje.

Ukosnica
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Ukosnica » 23 Jul 2013, 10:07

kad ovako stvari postaviš, teško da potrebu tvoju za osvajanjem, ljubavlju zvati možemo.
možda varam se, ali poduhvat tvoj pari mi više kao neko etabliranje u društvu otuđenih bauštelskih freakova stjecanjem novog...naoko važnijeg društvenog statusa i ugleda mu pratećeg, neg ekspresija najčišćeg od osjećaja svih.

podijelit s tobom ću, crticu iz života svog. u pradavna vremena, dok još mišljeh da klasno društvo iščezlo je sa ljubavne pozornice 21. stoljeća, voljeh jednog...što sastavljo se i rastavljo od 1. do 1. u mjesecu, dok moja je plaća tadašnja, 5 do 6 mjesečnih njegovih iznosila. nikad lagao, doduše, nije mi o tome što i koliko pružiti mi (ne)može...i upravo ta iskrenost osviještenjem skromnosti njegove, učinila je da uNjeg zaljubim se. naravno, fizički dopadljiv bio mi je, nekako...nježan za muškarca, prijatelj...kojem sve što drugima ne usuđujem se reći, povjeriti mogu.
malo po malo, sve ono što ispočetka spajalo nas je..rezultiralo je time da on ostavi...mene. tome prethodile raznorazne su smetnje, čak i po pitanju nesrazmjera u titulama našim. kompleks neki, manje vrijednosti, koji iz samo njemu znanih razloga uzgojio je, učinio je da ja od društva svog maknem se, sve ne bih li njemu dokazala da nitko drugi važniji mi nije. to nas je neko vrijeme još održavalo u vezi, međutim...strah taj...da naići će netko od njeg bogatiji/školovaniji...riječju -bolji, konstantno bio je prisutan.
a istina je zapravo ovakva: od svih ljudi koje kroz život sretala sam, malo tko mogao se inteligencijom njegovom podičit. načitan bio je...toliko da uživah u svakoj od priča njegovih, koje ukrasit znao je dovitljivim komentarima tako tipično kritičkim svojim. on možda...i jedini je za koje, tad, mogla sam reći...da od njih samo učiti mogu, jer nerijetko...sve titule moje svojom vrsnošću zasjenio je. divan momak...meni, bio je najbolji. ponosno pokazivah ga prijateljima, on mene...kao da čitavo vrijeme stidio se...popularne društvenosti moje/intelektualnih navika/britkosti jezične...ustvrdivši da držim se umišljenom i ljudima "svisoka" obraćam. priznajem, uvijek sam komentarima nadovezivala se na sve što kao problem iskrslo je, nenavikla na činjenicu da postoje stvari o kojima pristojno je šutjeti.

uglavnom...shvaćaš otprilike, gdje, kad i zašto, stvari pošle su po zlu. ispisah ti ovo da istu grešku ne ponoviš. zapamti...ljubav ne poznaje inferiornost, a ako takovim ikad osjećao se budeš...na pragu si toga da rasturiš nešto što itekako lijepo i dugoročno biti je moglo.

sretno!

edit: ako cura zamjeri ti lažno predstavljanje, barem ti dobri prijatelji ostaju....a time rijetko tko pohvaliti se može. ja i nemam onih kojima porša svog posudila bi, taman da, rezervan, u garaži mi stoji ;)
od prve zvijezde ravno...čekaj me...tamo

Ruana

Post by Ruana » 23 Jul 2013, 10:39

Nije mi sto nas lazes, nego sto mislis da ti vjerujemo.
Po tvojim postovima do sada mislila sam da ti je masta malo bujnija od ogranicene cure koja u dvadeset sedmoj ne razlikuje kokuza od gospodina, ne primjeti kad se neko tudjim perjem kiti, polaze ispite u tim godinama, nikad dosad momka nije imala. Ako je istina i ona stvarno postoji ne trebas joj ni govorit istinu, kupi roleks na buvljaku, a drugo auto gledaj da je samo iste boje, vidis da ne razlikuje orginale.

Peggy Sue
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Peggy Sue » 23 Jul 2013, 11:01

Ruana wrote:Nije mi sto nas lazes, nego sto mislis da ti vjerujemo.
Po tvojim postovima do sada mislila sam da ti je masta malo bujnija od ogranicene cure koja u dvadeset sedmoj ne razlikuje kokuza od gospodina, ne primjeti kad se neko tudjim perjem kiti, polaze ispite u tim godinama, nikad dosad momka nije imala. Ako je istina i ona stvarno postoji ne trebas joj ni govorit istinu, kupi roleks na buvljaku, a drugo auto gledaj da je samo iste boje, vidis da ne razlikuje orginale.
:aplauz
:respekt
Niko to ljepše nije mogao sročiti :pusa
Image

kim jong un
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by kim jong un » 23 Jul 2013, 13:20

Ruana wrote:Nije mi sto nas lazes, nego sto mislis da ti vjerujemo.
do sad u mojim postovima-navedi gdje sam to imao bujnu maštu?
ja sam uvjek realan i prilagođavam se situaciji kakva je ne pokušavam bit različit.
a po čemu bi ja u njenim očima trebao biti kokuz što sam napravio da bi se zgrozila?
ne kitim se tuđim perjem jednog dana ako budem vezan nikad neću dopustit da žena financijski
i materijalno bude puno sposobnija od mene ja imam 19 tako da je cjeli život ispred mene.
upisala je fakultet sa 25 godina,fakultet možeš upisat kad hoćeš možeš sa 70 godina.
nije imala dečka tako kaže sad ako laže ali dobro nije me briga dali je imala ili ne.
koji će mi vrag roleks i auto pogotovo falš,za kojih par godina ću nabavit original.
jbg ne moram radit za krov nad glavom jer su se za to pobrinuli starci meni ostaje završit
dobru školu,naći dobar posao i samo uživat nemam što gradit a kredit neću nikad dizat

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 33 times
Been thanked: 777 times

Post by Sibila » 23 Jul 2013, 21:04

mrsko mi je sad sve citati..........pije mi se kafa....

evo jednog mog neslavnog uleta.......

kolegi sa posla s kojim sam ugl zdravo zdravo jer nemamo dodira oko posla.................ugl. on je skorpija i zraaaaaaaaciiiiiiiiiiii i ni pet ni sest....odlucim .....onako na slubeni mob posljem poruku sretan rodjendan mom .........pored mog tako bukv. napisem omiljenom znaku zodjaka.............a rodjendan mu za 15 dana treba biti...........al nisam htjela cekati........... :ooo

elem............ono nista mu nije bilo jasno..............kad je saznao za moje namjere.................................samo sam dobila sms.:

mislim da u ovom trenutku ovo ne bi bilo dobro ni za mene ni za tebe :plavi :plavi

sva sreca sto je bio pametan za oboje..............sad sam mu zahvalna :ok

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 22193 times
Been thanked: 5917 times

Post by Veca » 23 Jul 2013, 21:30

Tigris wrote:mrsko mi je sad sve citati..........pije mi se kafa....

evo jednog mog neslavnog uleta.......

kolegi sa posla s kojim sam ugl zdravo zdravo jer nemamo dodira oko posla.................ugl. on je skorpija i zraaaaaaaaciiiiiiiiiiii i ni pet ni sest....odlucim .....onako na slubeni mob posljem poruku sretan rodjendan mom .........pored mog tako bukv. napisem omiljenom znaku zodjaka.............a rodjendan mu za 15 dana treba biti...........al nisam htjela cekati........... :ooo

elem............ono nista mu nije bilo jasno..............kad je saznao za moje namjere.................................samo sam dobila sms.:

mislim da u ovom trenutku ovo ne bi bilo dobro ni za mene ni za tebe :plavi :plavi

sva sreca sto je bio pametan za oboje..............sad sam mu zahvalna :ok

:valja :888 :plavi :ljub ...ti i skorpija,nikad!
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Sibila » 23 Jul 2013, 21:53

yaeo shvatila i odustala.........nikad nisam ni bila u vezi...........da ne bih kako je Heidi rekla neko zavrsio u ludjackoj kosulji :plavi :plavi

kim jong song pa ne znam nemoj biti dzukela nemoj je levaititi iskoristavati za pare da te vodi na jahtu i to i nemoj jojj skidati junf a da ne zna s kim ima posla :plavi i ako nije sigurna da zeli itd.

nadji nacin da kazes istinu i zasto si tako postupio ako su tu namjere dobre, sta znam ako zaseres mogu te njeni tuziti za nanesenu dohovnu patnju i sl :puca :zao :o

mlad si imaj nesto avanuraj se furaj ali nemoj povrijediti sebe i druge.......................joj ista sam gandi :noga :skoljka

:o

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 22193 times
Been thanked: 5917 times

Post by Veca » 23 Jul 2013, 22:03

Tigris wrote:yaeo shvatila i odustala.........nikad nisam ni bila u vezi...........da ne bih kako je Heidi rekla neko zavrsio u ludjackoj kosulji :plavi :plavi

kim jong song pa ne znam nemoj biti dzukela nemoj je levaititi iskoristavati za pare da te vodi na jahtu i to i nemoj jojj skidati junf a da ne zna s kim ima posla :plavi i ako nije sigurna da zeli itd.

nadji nacin da kazes istinu i zasto si tako postupio ako su tu namjere dobre, sta znam ako zaseres mogu te njeni tuziti za nanesenu dohovnu patnju i sl :puca :zao :o

mlad si imaj nesto avanuraj se furaj ali nemoj povrijediti sebe i druge.......................joj ista sam gandi :noga :skoljka

:o
...sigurno je pomislio sa koje si psihijatrije,pobjegla! :plavi ...trazi sebi strijelca! ;)

...ovaj mali je,buduci karakter,jel! :roll
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Sibila » 23 Jul 2013, 22:15

alo ba, evo me sad pustili preko sedmice .........da vas vidim :pusi i ne trazim ja kim jong songa................i strijelca.....o horoskopu imam sve u avazu i oslobodjeju a i ovdje na astrologiji :plavi :D.

joj zene vazda me tarete tita mi :o :travolta

fruit
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 54 times
Been thanked: 244 times

Post by fruit » 23 Jul 2013, 22:18

kim jong un...
U ljubavi i ratu sve je dozvoljeno...samo furaj sredinom..
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti

Post Reply

Return to “Sex”