Ali nemojmo sad o onom...važno je da me se sjetio, nije važno šta je poklonio.
To JESTE tačno, ali možemo malo pisati o stvarima koji su za vas totalni promašaj i osoba koja ih daruje samo bezveze baci novac.
Ja sam recimo probirljiva s parfemima i svega 2-3 koristim. Zato ne volim kad na poklon dobijem skupi parfem jer mi je malo žao što je neko dao novac za nešto što nikako neću koristiti.
Također žuto zlato nikad ne nosim i nisam ga se nešto nadobivala ali ovo što jesam dobila spakovala sam u jednu kutijicu koju uopšte i ne otvaram.
Isto tako ne volim figurice, vaze i razne ukrase koje bi trebalo redati po policama da se vide. Oko toga sam isto probirljiva i trenutno imam samo jedan ukras u kući - kip crnkinje.
Obično ljudi s putovanja donose te suvenire...lijepo je to od njih, ali što će meni suvenir iz neke zemlje u kojoj nisam bila. Druga stvar je da sam ga ja lično tamo kupila.
I šta se onda desi, ja to ne želim staviti na vidljivo mjesto ali mi opet žao baciti. Samo onda osjetim grižnju savjesti.
Što se tiče jeftinijih poklona....hajd malo ćemo se zezati i komentarisati stvari koje donose gosti.
U zadnje vrijeme se stalno donosi keks Paris. Ne znam je li to i kod vas? Ali Paris je mila majka u odnosu na bombonjere Gift i Fresh

Šta volim primati...knjige, ali one koje nemam, cvijeće, naravno da ne bih odbila plaćeno putovanje ali to još nisam dobila