Vrijedi li ovaj golf oko 17.900 eura?
Može se pisati i o kečevima i dvičurinama

Oni ne vrijede baš toliko ali ih još uvijek cijene ko da krila imaju :555
Moderator: Krokodil Behko
Ne polovno ali ocuvanoKrokodil Behko wrote:Jel misliš novog?
Ma nije...sedmice su super..jos sad kad izade iPhone 7...pa sve skupa...se usedmaci...Rum wrote:Previse novcaza te pare mogu kupiti bembaru boli glava
Pa isto ti dođe. I ovaj golf kad se malo provoza, bit će jeftiniji za bar 3000 eura.Rum wrote:Ne polovno ali ocuvanoKrokodil Behko wrote:Jel misliš novog?
Pa jeftiniji je od golfa ... verzija sa 1.0 TSI i 95 Hp je sa PDVom 31.500 KM, a imas mali prakticni SUV, idealan za izlet, pecanje, i jasno - dovoljno mjesta za janje i par gajbi piva!
Golf mi nije ni izborOdraz wrote: 22 Jul 2021, 15:25Pa jeftiniji je od golfa ... verzija sa 1.0 TSI i 95 Hp je sa PDVom 31.500 KM, a imas mali prakticni SUV, idealan za izlet, pecanje, i jasno - dovoljno mjesta za janje i par gajbi piva!
U osnovi to je prosireni novi Polo, na Golfovoj platformi.
Uzmi hilux-a kao svak normalanvila wrote: 22 Jul 2021, 15:30Golf mi nije ni izborOdraz wrote: 22 Jul 2021, 15:25
Pa jeftiniji je od golfa ... verzija sa 1.0 TSI i 95 Hp je sa PDVom 31.500 KM, a imas mali prakticni SUV, idealan za izlet, pecanje, i jasno - dovoljno mjesta za janje i par gajbi piva!
U osnovi to je prosireni novi Polo, na Golfovoj platformi.
Iduce auto (za nekih godinu dana) mi je SUV definitivno
T cross mi je stvarno lijep ali mali..nekomforan
Pojma nemam
I dalje mi tiguan odlican
Sad me svi nagovaraju na nissan ali..sumnjicava sam nesto
Sta je hilux?Beni wrote: 22 Jul 2021, 15:32Uzmi hilux-a kao svak normalanvila wrote: 22 Jul 2021, 15:30
Golf mi nije ni izbor
Iduce auto (za nekih godinu dana) mi je SUV definitivno
T cross mi je stvarno lijep ali mali..nekomforan
Pojma nemam
I dalje mi tiguan odlican
Sad me svi nagovaraju na nissan ali..sumnjicava sam nesto![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest