U pitanju je ženska iz TZ sa kojom nisam u kontaktu tri godine.

Garantovano je pogriješila br, pomislih u prvi trenutak. Već sljedeće stotinke odbacio sam tu mogućnost jer ona je obrazovana i to iz oblasti brojeva, računa i tome slično. Takvi ne griješe. Sec-dva razmišljah da li da se javim.....i ipak se nisam javio. Ne znam šta bih joj rekao a da uopšte i ne spominjem, da me brine razlog poziva. Jao opet sve ispočetka. "Imam ja sve i samo mi ti fališ"

Ama ne znam ja "pričati na telefonu" ni kad sam stalno u kontaktu sa nekom osobom, a kamoli tek nakon tri godine. Ne smatram da me je život u vezi toga išta zakinuo. Prije će biti da je moju komćinicu zakinuo za pamet jer ona se zbog telefona, uselila u svoj vlastiti hodnik. Voli ženska da čavrlja to je čudo božije. Isprva je čučala pored stalka pa joj trnu noge i nabavila je ćemliju. Nakon nekog vremena, utrnulo joj i dupe od pričanja na telefon pa je nabavila stolicu, a ispred je locirala malo veći stalak za telefon, kako bi bilo mjesta za šolju kafe i pepeljaru.
Ne volim te iznenadne pozive nakon dugo vremena. kao da sm otišao daleko i eventualni odziv, značio bi povratak na staro, na nešto od čega smo iz nekih razloga otišli. Uglavnom nismo nigdje stigli ali nismo ni na tom mjestu.