samo mi nije jasno kako mogu biti online 31 dan, 30, 27... to znači da ga nikad ne gasim, što naravno nije tačno
od 24h barem 12 sati je ugašen
33 km platim koliko god da potrošim, samo mi je brzina ograničena. ma ne znam ni ja otkud mi ovoliko. stvarno. jedino može biti zbog youtuba. čim sjednemo na komp i ja i brat to je prvo što kliknemo i slušamo muziku dok ne ustanemo s kompa.Ideja wrote:3-5 GB, samo jednom 7GB
Joj Majo koji promet... Pa koliko ti plaćaš internet? Je li ti spor nakon što potrošiš odredjenu količinu ili nema limita?
Ja mogu max imati 164 GB a potrosim oko 5 ... Cijena ista 19.90 marakaMaja wrote:33 km platim koliko god da potrošim, samo mi je brzina ograničena. ma ne znam ni ja otkud mi ovoliko. stvarno. jedino može biti zbog youtuba. čim sjednemo na komp i ja i brat to je prvo što kliknemo i slušamo muziku dok ne ustanemo s kompa.Ideja wrote:3-5 GB, samo jednom 7GB
Joj Majo koji promet... Pa koliko ti plaćaš internet? Je li ti spor nakon što potrošiš odredjenu količinu ili nema limita?
evo dosad sam potrošila 27 giga. biće preko 30 do prvog.
noris wrote:Nemam mjerac, dok sam bio na BHT redovno sam prekoracivao, tako da sad ni sam ne znam kolko skidam uglavnom mnogo
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests