Jeste li seksualno opterećeni?
Moderators: spacebound, Duminjo
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7365 times
- Been thanked: 17092 times
- Status: Offline
Jeste li seksualno opterećeni?
Kažu da muškarci o seksu misle svakih 28 minuta, a žene svako 51.
O seksu pričamo, na račun seksa se većina voli zezati. Je li to više priča ili vam je stvarno seks skoro stalno u podsvijesti?
Koliko često mislite na seks? Koliko često biste željeli da imate sex?
Kad nastupi sušni period kako ga podnosite, jeste li opterećeni time? Tražite li partnera pod svaku cijenu?
O seksu pričamo, na račun seksa se većina voli zezati. Je li to više priča ili vam je stvarno seks skoro stalno u podsvijesti?
Kad nastupi sušni period kako ga podnosite, jeste li opterećeni time? Tražite li partnera pod svaku cijenu?
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13907 times
- Been thanked: 9604 times
Re: Jeste li seksualno opterećeni?
volim sex i rado ga se sjecam 
jao susni period
kako je to glupa rijec (dvije)... kad nastupi, nastupi, boze moje, necu se sad na glavu nasadit... cega nema bez toga se moze... ne "gimnasticiram" po svaku cijenu kad nisam u vezi, cisto is prakticnih raloga, jer mislim da za dobar sex treba vremena za upoznavanje partnera,navika, zelja, i svega ostalog
ono brzinsko, "s nogu", s anekim koga nikad vise necu ni vidjeti mi se bas i ne svidja
koliko cesto mislim na sex? hmm... zavisi, da li se o njemu prica ili ga zelim... ako pricamo onda i nemam zelje, uglavnom se ne budi, znaci neciji vic ili dupe, ili statigajaznam, nije razlog da automatski mislim na sex... Talijana volim vidjeti,ali nikad nisam pomislila kako bih ga voljela maznut
jednostavno ja lijepo vidjeti zgodnog muskarca, bez ikakvih skrivenih misli
edit: seksualno sam totalno neopterecena

jao susni period

ono brzinsko, "s nogu", s anekim koga nikad vise necu ni vidjeti mi se bas i ne svidja
koliko cesto mislim na sex? hmm... zavisi, da li se o njemu prica ili ga zelim... ako pricamo onda i nemam zelje, uglavnom se ne budi, znaci neciji vic ili dupe, ili statigajaznam, nije razlog da automatski mislim na sex... Talijana volim vidjeti,ali nikad nisam pomislila kako bih ga voljela maznut

edit: seksualno sam totalno neopterecena

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

...kad fali da..trenutno rasterećen...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Jedno vrijeme u raji su stalno svi imali šale oko seksa, pa sam i ja bila poprilično napaćena, a sad sam malo sazrela. 

Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 

Fuuuj. Daj zadrži prljave detalje za sebe molim te, ovo je jedan respektabilan forum.laganini wrote:...trenutno rasterećen...
..otkad to..Katja wrote:Fuuuj. Daj zadrži prljave detalje za sebe molim te, ovo je jedan respektabilan forum.laganini wrote:...trenutno rasterećen...

- Calla
- Legenda foruma
- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2207 times
nisam,,,ali uzivam u njemu i volim fizicki kontakt ..najgora sam za vrjeme ovulacije kada me hormoni poplave pogotovo tada bez ljubavi i seksa ne mogu funkcionirati,,
i dok neki svakodnevno vjezbaju po teretanama ja vise volim fizicke vjezbe odraditi u krevetu ,
u principu uvjek sastavim ugodno s korisnim:D.
i dok neki svakodnevno vjezbaju po teretanama ja vise volim fizicke vjezbe odraditi u krevetu ,
u principu uvjek sastavim ugodno s korisnim:D.
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
..lipo je kad nađeš ravnotežu...ali kad bolje razmislim jesam..opterećen jbg.sve me tuče i kad nisam i kad jesam i jeli dobro i nije li...
-
- Inventar foruma
Rijetko razmisljam o seksu. Vise vremena provodim razmisljajuci o vremenskoj prognozi i mitskim bicima.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 39821 times
- Been thanked: 25798 times
Valjda jesam
24 sata mastam o vagini i njenim sokovima 

Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.
-
- Inventar foruma
Ne bih se složila sa ovimMaja wrote:Kažu da muškarci o seksu misle svakih 28 minuta, a žene svako 51.

- Mika
- Osvježenje foruma
- Been thanked: 1 time
Ledena wrote:![]()
ovo je moja tema
ja sam.teski ovisnik, mislim svakih 10sec

Jos si ti mlada ledena, cekaj dok dodjes u moje godine...naumpadne ti mozda svakih deset dana

Imam faze kad mi je stalno na pameti, a imam i faze kad volim da me niko ni ne pogleda, a kamoli da se usudi da me dirne.
Mom covjeku je srecom, nakon ovoliko godina zajedno, jedan pogled dovoljan da zna koliko je sati.
Cuvajte se malih zena, to da valja naraslo bi.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
U jednom dijelu svoga mozga razmisljam o seksu veoma cesto, mozda i precesto, a ovako u svakodnevnoj realnoj situaciji, cak i veoma atraktivnu i provokativno obucenu djevojku dozivljavam kao da je betonski stub.

- Ledena
- Ange Ou Demon
- Mood:
- Has thanked: 1294 times
- Been thanked: 4386 times
- drugrankovic
- Inventar foruma
ozenjen je, vjeren, zauzet...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”