da čujem......
Moderators: spacebound, Duminjo
Pa nije mislila na zavodjenje i sex nego je pitala s kim bi SPAVALI...sto je problem spavati?vučica wrote:iskreno..pa sa nikim...sve vas volim..al ko prijatelje...eto....nisam došla tu da zavodim..nekoga ili tako nešto nego radi zabave..i druženja...
znaš ti onaj vic..kad je mujo pitao fatu...s koliko si njih spavala..dok sam bio na putu.kaže ona..sa svima sam bila budna..samo sa tobom sam spavalaString wrote:Pa nije mislila na zavodjenje i sex nego je pitala s kim bi SPAVALI...sto je problem spavati?vučica wrote:iskreno..pa sa nikim...sve vas volim..al ko prijatelje...eto....nisam došla tu da zavodim..nekoga ili tako nešto nego radi zabave..i druženja...
Dirty Harry wrote:Aaa Majo jesi ti danas zaredala s ovim temama ....
S kim? ma ni ne znam vas još ... daj šta daš![]()
Jel ono imaju neke slike negdje ...?
aaa sad vadim licnu u septembru..String wrote:Kad dobijes licnu, mladunceLedena wrote:Smijem li i ja odgovarat na ovo?
ma kakva vučica, znam kad bih s njom nešto pokušala da ne bi od smijeha mogle ništamyka wrote:ja bih sa vucicom,ona me razumije i ne bi nista pokusavala haha,
varaš se mladićumandibulas wrote:alaj ga maja razdvaja "po nacionalnom" kljucu hahahahaha....
pa evo ja bih s tobom ako ćeš me razbacati ko šampituKrokodil Behko wrote:Spisak je jako dug i obecajem ga napisati do ponoci......
Krokodil Behko wrote: "razbacaj me ko lud sampitu",
Dobro si odabrala, nema govoravučica wrote:pošto mi muška populacija ne vjeruje...da nebi sa nikim..et.onda ovako..da svi budu zadovljni...sa svimaaaa..al poza "S LEĐA "
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests