Razmjenjujete li poklone?
Pokušavam se sjetiti nečega što će imati za uspomenu i nakon trilion godina... Kontam iz sve snage

Kako to kod vas hoda...
Moderator: spacebound
KaJš nije loša ideja.Peggy Sue wrote:Obilježavate li godišnjicu braka?
Razmjenjujete li poklone?
Pokušavam se sjetiti nečega što će imati za uspomenu i nakon trilion godina... Kontam iz sve snagei jedino se sjetim kaiša i novčanika
Ne ide nikako...
Kako to kod vas hoda...
Ciklama wrote:Puno faktora utječe na način obilježavanja. Bilo je situacija, kad smo za praznim stolom uz kafu prisjećali se naših zajedničkih trenutaka prije braka, nije bilo love ni za sok.![]()
Jedne godine smo je oboje bili zaboravili, deset dana poslije se sjetili. Nekad suprug mene iznenadi nekim poklonom, nekad ja njega, ali to se samo iskoristi taj datum da mi ispuni želju za nečim ili ja njemu. Da je godišnjica za par dana, kupila bih mu pulover koji mu se veoma dopao.
Jedne prilike suprug je morao ostati na poslu duže, iskoristio je to ostajanje da me zovne da dođem autom po njega, kad sam otišla dočekao me buketom cvijeća i čokoladom. Pošto je bilo toplo veče, sjeli smo u park, na našu klupu i smazali čokoladu.![]()
![]()
Bilo je romantičnih večera, izlazaka, sitnice kao pokloni (jedne prilike mi poklonio lisice one čupave - sexy, pa haltere )
....
![]()
U biti vrijednije je imati popunjeno ljubavlju i pažnjom dane između godišnjica, da se zagrlite i poljubite na godišnjicu i u sreći krenete dalje.)))
Ovim putem ja vam čestitam godišnjicu, i želim da ih dočekate aBd još puno u zdravlju, ljubavi, sreći i berićetu, naravno u prošrenoj porodičnoj atmosferi ...
Dalia, i tebi čestitam. Nek' vam u braku bude samo med i mlijeko.
Dvadeset?! Očekujes da ti vjerujem nakon sto sam ti vidjela slikeLuna. wrote:mi smo vec vise puta oboje zaboravili.. nekad obiljezimo, nekad ne... a proslo ih je dvadeset
Ja kad bih i kupila sve to i imala para za to, moj muz bi rekao "joj crveni ferari, ja ne volim tu boju, kucici nije dobar rasored, otocic nije trebao na tom mjestu itd.Blackhawk wrote:Kupis mali ferari, malu kucicu od stotinjak kvadrata, malu kreditnu karticu sa jednim malim milioncicem na njoj i jedan mali otocic.. .
jer ipak..
Zivot cine male stvari
A kad ga pitaš šta bi volio dobiješ li odgovor? Pomogne li ti bar malo?Ruana wrote:Ja kad bih i kupila sve to i imala para za to, moj muz bi rekao "joj crveni ferari, ja ne volim tu boju, kucici nije dobar rasored, otocic nije trebao na tom mjestu itd.Blackhawk wrote:Kupis mali ferari, malu kucicu od stotinjak kvadrata, malu kreditnu karticu sa jednim malim milioncicem na njoj i jedan mali otocic.. .
jer ipak..
Zivot cine male stvari
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest