Jedino da ležiš na krevetu, žmiriš i zamišljaš dok on/ona radi sve ostalo.
Ne znam. Ovo mi je potpuni misterij.
Ima li ko da objasni

Moderators: spacebound, Duminjo
ovo je bilo mišljeno kao ozbiljna temaLuna. wrote:ja se nikako ne sexam
Kad je to ,pobogu,bio početak?storm wrote:ja posljednjih 20 godina seksam samo iz ljubaviu početku je bilo daj šta daš
pa sa 16....ih još sam među sporijima bio u svojoj ekipiKOMESAR wrote:Kad je to ,pobogu,bio početak?storm wrote:ja posljednjih 20 godina seksam samo iz ljubaviu početku je bilo daj šta daš
ohoho pa ti si onda od tad svasta nauciostorm wrote:pa sa 16....ih još sam među sporijima bio u svojoj ekipiKOMESAR wrote:Kad je to ,pobogu,bio početak?storm wrote:ja posljednjih 20 godina seksam samo iz ljubaviu početku je bilo daj šta daš
pa ako je tu mišljen solo seks...svakakoTrepavica wrote:Dok masturbiram sebi priuštim taj lux ..Za vrijeme sexa živim i uživam bez zamišljanja....
ja moram nešto zamisliti...sami pokreti i fizika mi ništa ne značeJulia-Klara wrote:Bas me iznenadi Trepavica da prica o masturbiranju :jonas
ja ni tada ne mislim ni na koga...
Pa ja necu nazvati masturbaciju solo sexomstorm wrote:pa ako je tu mišljen solo seks...svakakoTrepavica wrote:Dok masturbiram sebi priuštim taj lux ..Za vrijeme sexa živim i uživam bez zamišljanja....
zapravo je jako teško bez da zamišljaš nekoga
Pisala sam vec i masturbiranju u nekim temama , nije prvu put...Julia-Klara wrote:Bas me iznenadi Trepavica da prica o masturbiranju :jonas
...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests