Ja neću objavljivati imena onih koji su ovo pisali i izvor odakle sam ovo preuzeo, čisto jer neću nikog da prozivam al' hoću malo podijeliti:
ne znam dal' su priznali ili ne dal' je to istina al da su oni krivi za ovo na balkanu to je 100 % tacno i da je ovo projekat HAARP
A niko ne pominje HAARP sistem?!?!?!
Malo vise pretrazite o oruzju HAARP (Tesla)
Pogledajte na google sta je HAARP pa ce vam bit jasno tko i zasto , naravno i kako nas unistavaju i zasto je poremecaj klimatski promjena imajte vremena i procitajte bit ce od koristi
S**** M****** HAARP DOCI CE GLAVE CELOM SVETU (zvjezdicama sam uklonio ime)
Oni nas prase,htjeli mi to ili ne...i ne pitaju nas...svidjalo se nama ili ne oni ce i dalje eksperimentisat HAARP sistem,naravno gdje drugo osim na Balkanu,mi im ovdje dodjemo kao pokusni kunici,ako budu htjeli sprzice nas,ili potusit poplavama a vi pojedini i dalje ne vjerujte...proguglajte malo o HAARP sistemu,takav jedan se nalazi u mjestu Beljina 30-ak kilometara od Beograda...Jadni mi,jedne godine nam naprave susnu godinu,druge god poplave,jos nedo Bog zemljotresa da nas sravne a mogu i to...pa dokle vise,zasto se ne prodju bijede i Balkana!!!!????
Valjda sam većinu pokupio.
Ono fakat ako koga možemo i kriviti za nešto onda su ovako neuki ljudi. Kad se desio rat pripisali su ga Americi a ne pravim uzročnicima. Mi pouke iz rata nismo izvukli. Kad se dešava ovo opet pripisujemo nekom trećem a opet pouke nećemo izvući. I udaraće nas nesreće stalno dok pouku ne izvučemo.
Za ovo nas ne kažnjava ni Allah ni Bog, niti smo američka igračka nego ajde da to malo prepustimo meteorolozima, geolozima i stručnjacima koji znaju više od nas. Oni sigurno imaju razlog a ponudiće i riješenje.