eBay
eBay
pozdrav svima
Interesuje me da li mogu narucit nesto sa ebaya na drugu adresu
citao sam nesto da paypal ne dozvoljava isplatu ako je item isporucen na adresu koja se ne podudara sa adresom na paypal racunu
i ako mogu prijedlozi kako da to ostvarim
Interesuje me da li mogu narucit nesto sa ebaya na drugu adresu
citao sam nesto da paypal ne dozvoljava isplatu ako je item isporucen na adresu koja se ne podudara sa adresom na paypal racunu
i ako mogu prijedlozi kako da to ostvarim
Re: eBay
opet ebay
interesuje me na sta se placa carina a sta je oslobodjeno placanja i kako to funkcionise kod nas
trebao sam neke stvari dobiti prije 10ak dana znaci imam potvrdu od sellera da su stvari stigle u BiH ali meni se jos ne isporucuju
dali neko ima iskustva sa time ????
interesuje me na sta se placa carina a sta je oslobodjeno placanja i kako to funkcionise kod nas
trebao sam neke stvari dobiti prije 10ak dana znaci imam potvrdu od sellera da su stvari stigle u BiH ali meni se jos ne isporucuju
dali neko ima iskustva sa time ????
Vjerojatno je sad u carinskom postupku i oni utvrđuju je li roba za cariniti ili nije.. Ako nije, dobiti ćeš direkt, ako se placa carina dobiješ obavijest... A to si znaju uzeti vremena jer su nesposobni... Sretno 

Habibti, ya nour el - ain... 

- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Roba vrijednosti do 50 KM se ne carini (osim parfema). Sve preko 50 KM se carini (10 odsto) + PDV (17 odsto). Postoji i ograničenje na 2000 KM za fizička lica, dok roba u vrijednosti većoj od 2000 KM mora da ide preko firme.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
Šta je uradio?Peggy Sue wrote:ima li iko da mi spasi zivce.. ebay ce me otjerat u zemlju..

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9087 times
- Been thanked: 10783 times
Samo kaži da nisi ti ništa. kaži da je neko drugi to uradioPeggy Sue wrote:ima li iko da mi spasi zivce.. ebay ce me otjerat u zemlju..