Nikakve veze nema sto je srbin ili gej,taj dio me ne smeta.Niti njegov način odijevanja,jer volim ljude koji nisu sišli sa trake.Mada slutim da ce u buducnosti pojava tipova "zelim biti drugaciji" toliko zazivjeti da ce nam krenuti nedostajati obicni.Ovo su tek puka nagađanja,uopće ne mora biti.
Što se tiče Bože i sevdalinke.......ne može se nikako reći da on nema pojma......prvo,vidi se da on razumije sevdah...dobro barata tehnikom,zna prenijeti sevdah...osjeti se i ta čežnja,a sevdah zapravo i jeste čežnja.......ne bih rekla da živi sevdah,ali ga razumije...
......a capella je iznimno zahtjevna,lako je vecini danasnjih turbaka jer imas 38 nekakvih instrumenata koji te prate,pa se zapravo tvoj glas prigusi i samim tim sve mane......po tome se uostalom vidi kod nekih losa kvaliteta,jer glas treba da dominira........meni se jako svidja a capella upravo jer je to samo glas,a znamo da je glas najljepsi instrument.....
znači Božo je veliki talenat i ima dobar vokal.......za ženu.......ne znam kako bih to drugačije rekla.......ja gledam muškarca,a ne mogu se oteti dojmu da slušam ženu......i da je kojim slučajem bio žena,bio bi najbolja pjevačica sevdaha medju novijim generacijama,sigurno......
..znači mene "škakilja" sama boja vokala......ako znamo da je kod zena sopran ili alt,očekujemo od muškaraca tenor,bariton.......šta ja znam...bas.......onog momenta kad gledamo u muskarca i kad on otvara usta očekujemo da izleti neki od nabrojanih,a ono izleti...........pa,nisam sigurna,ne bih procjenivala jer nisam strucnjak,a voljela bih da isti dodje na temu pa da objasni o kojem je zapravo rijec...........
.........mislim,ne moze on tu puno.....visina glasa je nesto s cime se radjamo i sto ovisi o nasoj konstituciji..............doduse,moze se nauciti povecati raspon.......hocu reci kod njega mi fali ta dubina u vokalu,nikako se ne mogu oteti dojmu da je "ukrao" zenski glas........jer ja njega dozivljavam kao muskarca,bez obzira na njegovo seksualno opredjeljenje.......
..........nadam se da me kuzite sta hocu reci,mislim ponoc je i zapetljavam se,vrijeme je da stanem kucati......

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.