Podjelite koji detalj o vasem na ovoj temi...Koji su bili vasi utisci

Ja sam se iskreno poslje prvog sexa totalno razocarao u zivot i cak doveo u pitanje svoju sexualno orjentaciju

Moderators: spacebound, Duminjo
Niko te ne tjeraJulia-Klara wrote:o nekim stvarima ne zelim pricati na forumu, jednostavno im nije mjesto tu
Pa dobro, a jel bilo bolje poslije sa curicama?Senf wrote:Malo sam preletio ove teme ali nisam mogao naci konkretno neku na ovaj fazon, pa reko da pokrenem novu![]()
Podjelite koji detalj o vasem na ovoj temi...Koji su bili vasi utisciDe malo bacite koji detalj
Ja sam se iskreno poslje prvog sexa totalno razocarao u zivot i cak doveo u pitanje svoju sexualno orjentaciju
Vladimir RUS wrote:Nemam jos uvijek nista da dodam na ovu temu.
Dobro je,,,,vec sam se zabrinula da si zaglavio u virtualnom iscekivanju begovice beckeVladimir RUS wrote:RE: vila
Nije jos nigdje zapelo, tu sam besprijekoran i ucinkovit, da kucnem u drvo, samo za tu veliku tajnu koju krijem jos uvijek znam samo ja tako da jos sam u stadijumu samospoznaje vlastitih mogucnosti.
Vladimir RUS wrote:Kod nje nema nista na brzinu posto neda se tek tako, no ni ja nisam za brzinske poteze kada su te stvari u pitanju, jer ljubav je lijepa samo dok se ceka, rekla je neka Desanka u osnovnoj skoli.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests