Htjedoh se izsjniti na temi "nikako da shvatim" ali ovo vrijedi malo vise polemike.
Ne tako davno u gostima smo, kod prijatelja (mada sve govori da ce se zvati bivsim) kad dolazi njihova kcerka i njena drugarica, zastaju malo s nama da se ispitaju i odlaze dalje. Po komentaru koju je domacin kuce ostavio, bilo je svima jasno da je pogledom "uzimao mjere" vrsnjakinje i drugarice njegove kcerke

Nije mi bilo prvi put da se srecem s tom pojavim, ali svejedno, u meni se bash ko i prvi put sledi krv u zilama.
Razumijem ja da i nacin zenskog oblacenja moze uticati na to, ali ipak, vrsnjakinju vase kcerke ili sina

Mislim da smo mi zene po tom pitanju drugacje. Sjecam se imali smo jednom i temu, neki slucaj mnogo starije zene s mladim momkom, vecina se nasih zena zgrozila nad tim.
Osobno ni u svojim najludjim fantazijama nebih mogla zamisliti kako imam nesto ni s najzgodnijim momkom nase planete, koji ima godina moga djeteta. Zato rethna izjasni se o godinama, dok jos nije kasno

Na vrsnjake svoje kcerke gledam ko na neku svetinju, i svaki njen prijatelj je ko moj rodjeni sin, gledajuci s te strane...
Well, eto, izjasnite se, pretjerujete li i cime to pravdate..?