gorjeti ćete u paklu to znate?
evo da vam i sliku s teme prebacim

je li vrijeme za KRF-sku deklaraciju? ( valjda drugu, prva je zauzeta)
izvolite

Čitaj malo forum, a ne uskakati k'o padobranacLedena wrote:E ja ti teme
Već vidim vjerne posjetiteljeZMAJ wrote:ma forumašice ne kritikujte već dajte fotke u negližeu... zar 'vaka tema da propadne zbog vas???![]()
To vidi sa članicama, kad se jave/ probude ....Brabonjak wrote:Kako aplicirati za clanstvo u krfu?
plaćaću uredno članarinu kao posetilac ove temestorm wrote:Već vidim vjerne posjetiteljeZMAJ wrote:ma forumašice ne kritikujte već dajte fotke u negližeu... zar 'vaka tema da propadne zbog vas???![]()
nego neke se forumašice izjasnile, moj je dio posla da omogućim prostor i potaknem temu.....
ništa ja nisam izmislio
Znaci odmah na startu ne ispunjavam uslovestorm wrote:To vidi sa članicama, kad se jave/ probude ....Brabonjak wrote:Kako aplicirati za clanstvo u krfu?
hanni...ti nisi forumašica.... možeš biti ovdje samo gost
ovaj post lajkujemgospođa Brams wrote:Možete aplicirati, predsjedništvo KRFa razmotrit će vašu prijavu u roku tjedan dana
Malo brže ako u prijavi uključite kompromitirajuću fotografiju
pa imaš opciju karNa za lajkanje posta....štas' se stis'oZMAJ wrote:ovaj post lajkujemgospođa Brams wrote:Možete aplicirati, predsjedništvo KRFa razmotrit će vašu prijavu u roku tjedan dana
Malo brže ako u prijavi uključite kompromitirajuću fotografiju... i dajte administratori omogućite nam lajkovanje posta.
Meni oko zasuzi, kad se samo sjetim starih vremenagospođa Brams wrote:Eh gdje su ta vremena, kad je žena mogla samo raširiti noge i ne reći ni jedne, danas se žene razmahale, pa bi još i da uživaju u seksu i biraju partnere! Veoma zabrinjavajuć trend u našem društvu, gospodo, veoma!
Ko nam kriv kad smo vas razmazili, tako nam i treba...gospođa Brams wrote:Eh gdje su ta vremena, kad je žena mogla samo raširiti noge i ne reći ni jedne, danas se žene razmahale, pa bi još i da uživaju u seksu i biraju partnere! Veoma zabrinjavajuć trend u našem društvu, gospodo, veoma!
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests