I fruit je bio u Avazu.
Jel se jos neko od vas pojavljivao u medijima?
Moderator: Krokodil Behko
Imala sam 4 godine kad je neka baba s mojom bakom pricala. Grdila je moju mamu. Odjednom se uplasila i pitala moju baku hoxu li ja izdati sve mojoj mami. Baka je rekla da sam ja malena i da nista ne razumijem.Sve sam razumjela. Mami sam to ispricala ove godine tek...Maja wrote:Ideju i granu vidim u nekom djecijem filmu. Npr clanovi zadruge u filmu Vlak u snijegu.
Biba je bila mrka djevojcica koja je potkazivala svoje vrsnjake
Rum i Pasaga su virili prilikom scena seksa s Mirom Furlan. Rankovic nosao kafe Ricardu Bartonu u Sutjesci??!!?
Ih ja lepio plakate kao pionir za novi Ustav...ok tad politiku nisan konto al bio u novinamaBiba wrote:Bila sam i u novinama.. Vikend...bila sam vrlo mlada i ne bih ipak da se hvalim...zapravo lazno sam se predstavljala imenom moje mame
niska grana wrote:![]()
![]()
![]()
Nisam znao za ove zgode....Tutn je uvjerljivo najjači![]()
Jesam, prvo u novinama gdje su objavili poster na kojem sam pozirao za koncertni plakat grupe SCH....
....a potom nakratko i na anketi FTV-a o sudbini naše košarkaške reprezentacije u srazu sa Hrvatskom. Tu sam naivno napravio grešku saopštivši unaprijed uvijek krvožedno raspoloženim drugovima da ću se nakratko ukazati na vijestima iz sporta....naravno uljepšao sam im večer, a i smijali su se poslije oponašajući me danima.
inzistiramostorm wrote:Jesam...slike ne očekujte...bila je i jedna naslovnica
nemoj da ja kopkam po arhivu udbestorm wrote:Mak se tamo
a i ne posjedujem toga, morao bi tražiti- neću....bilo je sa tekme i nimalo zgodno
jaka muda, protiv ove države svi dobivajustorm wrote:Tužiti ću te
Dobio sam protiv države, dobiti ću i protiv tebe
aaaa pa ne baškomunist wrote:jaka muda, protiv ove države svi dobivajustorm wrote:Tužiti ću te
ma ja nemam živaca za te indijance, nebi se ja 8 godina nervirao zbog njih. U Lj smo imali jednog advokata, koji je pregledao papire i reko ti na čemu stojiš, ako ti je priporučio tužbu, nije uzeo ni centa, svoje je naplatio tek na kraju, ako si izgubio, to bi bio njegov trošak, a ganjao si se uvijek samo sa kučom osiguranjastorm wrote:aaaa pa ne baškomunist wrote:jaka muda, protiv ove države svi dobivajustorm wrote:Tužiti ću te
znaš na koju su me foru hvatali....morao sam dokazivati da je bilo u sklopu obuke....srećom, nagovorio sam zapovjednike, da svjedoće istinito ( jer se radilo o utakmici reprezentacije slovenske vojske- vojnika vs. reprezentacije slovenske vojske zapovjednika, znači organizirano.....da sam se ozljedio, ono poslijepodne na bezze haklu dobio bi -tukija)
i da je bilo "jednostavno" govori podatak da je trajalo 8 ( osam ) godina..... na kraju sam dobio i tužbu na europskom sudu u strassbourgu, za ljudska prava, zbog nerazumnog odugovlačenja sudskog procesa....ali ono je bilo nešto sitno, simbolično novčano, tek neka satisfakcija na kraju
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests