Kakve više volite,manje ili veće?
Koje oblike,boje...

Madame, mi mora da pripadamo istom horoskopskom znaku, imamo dosta slicnosti sto se tice ukusa ! Ja " nisam u funkciji" ako nemam tasnu bas ovako kako ti rece, " s desnog ramena na lijevi kuk ". I ja imam isto sivkastu dobro mi ide uz sive i crne cizmice i bas je nesto volim. A sad sto se tice sadrzaja u tasni, tu sam malo vise " prakticna".To su samo kljucevi, cigarete,mobitel, novcanik i u "tajnom pretincu" drzim pasos. Ne znam sto, valjda od straha da ga negdje ovim mojim silnim generalkama po kuci ne zabacim.madam Bovary wrote:Nisam opsjednuta njima,ali ih imam poprilican broj,kao i vecina zena,uostalom....ljubicasta,siva,bijela,crna itd.isl.... Sta znam,one velike su se malo povukle iz mode,a i nisam nikad nosila bas one ogromne,k'o dzakovi,onako srednje ili male su mi dobre...one vece ako nesto nosite dobro dodju....inace za novcanik,mob,i jos 2-3 sitnice ne treba puno mjesta.... U zadnje vrijeme se "nalentam" sto bi rekli najednu,pa tu furam skoro svaki dan,pogotovo ako ujutro zurim pa da ne vadim stvari izjedne u drugu....obicno je to neka neutralna boja koja pase uz vise kombinacija,preko ramenaneka sportska elegancija(ono,s desnog ramena na lijevi kuk)...trenutnoneka sivkasta,basje slatka,nju cesto nosim....Neke samtorbe dosta iznosila,neke samo u prilikama.... Neke i bacim....kad ode rajfeslus,prodje moda....bas sad razmisljam ojednoj plavoj sto sam bacila,malena bila,nova,i sad se vratio model iboja u moduMoram bacati stvari,nekad sam puno manje bacala,ali sad fkt nemam visetoliko mjesta....
Da , primjetila sam , izlozi vrve od tih boja.merylin wrote:Ajjjj sada su u trendu tasne u zelenoj,žutoj,oker,naranđzastoj boji,kao i odjeća,ali ja nikako da se naviknem na te jarke boje... bice gadno ove sezone
Valjda ove sezone zakazane jake boje nama zenama je malo tasni izgledagejsha wrote:Da , primjetila sam , izlozi vrve od tih boja.merylin wrote:Ajjjj sada su u trendu tasne u zelenoj,žutoj,oker,naranđzastoj boji,kao i odjeća,ali ja nikako da se naviknem na te jarke boje... bice gadno ove sezone
Zaboravila si dodati i onu plavu !