sad procitah na drugoj temi,kako Socrates kaze,da su se pojedinci zalili,jer ih je uvrijedio (ovo je samo primjer kao uvod na temu)
Pitam se,dali su vecina na forumu aman zaman krhka bica

glumiti preosjetljivost na forumu je izgleda IN

Moderator: VIP
bosanska posla, nisi još upoznata vjerovatno.. ubitačno, pogotovo kad se pomiješa sa islamomstatebriga wrote:Dali moze neko objasniti fenomen uvrijedjenosti na forumu?
sad procitah na drugoj temi,kako Socrates kaze,da su se pojedinci zalili,jer ih je uvrijedio (ovo je samo primjer kao uvod na temu)
Pitam se,dali su vecina na forumu aman zaman krhka bica![]()
nemam pojma,nisma nikad u zivotu igrala kaladontnavika wrote:Sta je rekao Sokrat za kaladontase, da se idem naci uvrijedjena
ma mnogi muslimani su cesto puta uvrijdjeni radi naliziranja Islama,a muslimani sa Balkana ne mogu,ne zele i ne znaju biti pozitivan izuzetakabdulah wrote:bosanska posla, nisi još upoznata vjerovatno.. ubitačno, pogotovo kad se pomiješa sa islamomstatebriga wrote:Dali moze neko objasniti fenomen uvrijedjenosti na forumu?
Pitam se,dali su vecina na forumu aman zaman krhka bica![]()
nopenavika wrote:Ti se ne bi nasla uvridjenom sto god da ti kazu??
pa samo ignorisi,sta te briga sto pisu ,ja se za takve komentare najcesce nasmijemJulia-Klara wrote:Pa eto,meni se desavalo sikaniranje od strane nekih od forumasa.
Proganjanje u vidu podHebavanja nakon mojih postova, poruke izmedju redova, i sto je najbitnije vidjeli su i drugi, jednostavno znas kada je nesto bilo upuceno meni.
Srecom, takvi ljudi ne traju dugo pa ih i drugi procitaju, popucaju zivci pa se onda upetlja i moderacija, i tako to ide.
pa od cega ste vi toliko uvredljivi ?navika wrote:Od cega si satkana?
ne znam,ali mnogi kazu da su bili ili jesu uvrijedjeni na pojedinim temamaPodrinjac wrote:A šta je to uvreda na forumu ?
zastoRum wrote:popusi mi statebriga
Isto ono sto je uvreda i u pravom zivotu valjda.Podrinjac wrote:A šta je to uvreda na forumu ?
pa eto ti volonitraj umjesto mene,ako si toliko brizna za Rumanavika wrote:I jesu. Bila sam svjedok mnogih uvreda.
Djaba se trudis Rum. Nisi dovoljno lijep ni zgodan za nju
nopenavika wrote:Isto ono sto je uvreda i u pravom zivotu valjda.Podrinjac wrote:A šta je to uvreda na forumu ?
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests