Ali dobra je, odlična

Birate li vi ove serije po ocjeni, ili po nekom drugom parametru?
Slažete li se ikako, s tim ocjenama koje vidite na IMDb i sličnim sajtovima?
Druga po ocjeni je Vikings, sa respektabilnih 8.7

Moderator: Krokodil Behko
Ma i s vikinzima je isto. Fantastičnu seriju su pretvorili u sapunicu.Heidi wrote:Fargo super, Vikings bezveze![]()
Taboo mi se svidjaza sada....mada imam osjecaj da su poceli razvlacit ko sapunicu
Ajde dam jos jednu sansu (epizodu).
A što su glumci bitni?Mika wrote:Fargo bolji nego Vikinzi u svakom pogledu
Volim serije, gledam ih kamaru i prvo na sta obratim paznju je tema, glumci....ocjene mi nisu tako vazne.
Na IMDB ova ima 8.9 za ocjenu i jest super
Interesantno. U trecoj sezoni, poslije te scene me je sve razocaralo.Krokodil Behko wrote:Ma i s vikinzima je isto. Fantastičnu seriju su pretvorili u sapunicu.Heidi wrote:Fargo super, Vikings bezveze![]()
Taboo mi se svidjaza sada....mada imam osjecaj da su poceli razvlacit ko sapunicu
Kad se samo sjetim one scene iz 3. sezone, kad su osvajali pariz, koja sila od scenografije i statista, a sad bezveze. Akcenat je odmah na nekim dijalozima i spletkama.
Taj Taboo, znam za tu seriju, ali mi još nije na rasporedu
Mika wrote:Mene samo ona nervira sto stalno trepce onim okicama i pizdi...hoce mi nesto bit.
Odgledah sve epizode, na tvoju preporuku. Vrijedilo je, kvalitet odličan i nadam se i ja da neće puno sapuniziratiHeidi wrote: Taboo mi se svidjaza sada....mada imam osjecaj da su poceli razvlacit ko sapunicu
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests