Ovaj bash volim, kupujem ga vec 14 god.

Ovaj je tek nadavno stigao na nase trziste. Uvrstio mi se u must have namirnice.

Ovaj odlicno ide uz suhomesnate prozivode.
Prije uupotrebe mozes ga ostaviti da odstoji u hladnoj vodi, posle bude manje slan.Julia-Klara wrote:Holandska Gouda, Tilsiter i njemacki Butterkaese
Ponekad i Babybel
Sa paradajzom volim "balkanski", ali mi je preslan inace. To je neka vrsta fete
Idem. Sta, je li tebi tvoj preporucio da ne jedes sireve? Ja bi ga odmah promijenilaSPINERKA wrote:![]()
--ides li ti dr ??
I ja ih volim. U Bosni kad sam kupujem isto taj mladi od komsinice, ona ga pravi. A taj dimljeni mi nekad mama posalje i ovamo.Julia-Klara wrote:E da, kad sam kuci onda mladi kravlji, moji kupuju domaci od neke zene koja sama proizvodi jel, i volim onaj dimljeni
Ja koziji ne kupujem, jednostavno jer je kozijiČupava wrote:Volim sireve, najcesce kupujem ove, a do domacih volim Dimku..
Koziji volim zapeci blago na krisci jabuke i servirati uz zelenu salâtu..Extra...
Roquefort, ima posebnu jačinu ..okusa a i mirisa, ali opet manje od Munster a.navika wrote:Cupi, taj sto ima to zeleno u sebi, je li on jak? Mislim jel se cuje? Kupovala sam fetu i imala je tako nesto zeleno u sebi, ali svima bio prejak.
Users browsing this forum: Mutevelija, pizarro and 5 guests