Imam jednu koju upravo drma pubertet, ali podnošljivo za sada.
Radnim danom budi se u 5:30, izlazi iz kuće 7:30. Svo vrijeme prije odlaska u školu posvećuje izgledu, oblačenju, presvlačenju, fotografiranju, pa onda mazanje lica,

vidi neke bubuljice , neke čak meni i nevidljive.. :/ pa onda svako jutro čujem samokritike za kosu, koja joj se ne dopada sto je uvijena.
Skoro sve “zna” bolje , skoro u svim diskusijama pokušava imati posljednju rečenicu, ima dana kada se preznojim 100x dnevno, kao i onih u kojima zna biti jako prijatna, nježna, ma krema

Hormoni rade svoje imam razumijevanja da je sad u periodu u kojem se traži, prevelika za igre u parku..a ipak još mala.. ( ne visinom).
Znam biti za nju “dosadna žena”jer ponavljam uvijek isto.. ponavljam stvari koje već zna, znam i ja da zna, ali eto..ništa ne košta podsjetiti.. jet ponekad dok joj pričam osjećam njenu odsutnost..ponekad zijeva, a i kolutanje ocima joj ide super od ruke..
Iz škole donosi dobre rezultate, tako da, ovaj period kroz koji prolazi je period koji je nezaobilazan, formirat će se jedna karakterna ličnost pomalo tvrdoglava, a uz to inteligentna i simpatična djevojka. ( Ne moram reci i lijepa, evidentno jer je meni najljepša ).
Ma samo neka su nam zdravi i živi..

ostalo sve polako dođe na svoje mjesto.
.